giorgos_saxo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 Εχω το linksys wag354g και εχω βαλει σε γειτονα τον κωδικο για να σερφαρει λιγο καιρο ασυρματα μεχρι να ερθει η συνδεση του.Τωρα τελευταια μου φαινεται σαν να κανει λιγο καταχρηση γιατι το λαμπακι αναβει σαν τρελο.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια επιλογη στο ρουτερ ή καποιο προγραμμα οπου να επιλεγω την ταχυτητα και να μην δινει max πχ πανω απο 2mb για το ασυρματο μονο.Το εχει ψαξει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιούνιος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Νομιζω πως δεν μπορεις να κανεις κατι.Για κατι τετοια ανεβαινεις επιπεδο, πχ mikrotik, αλλα αφου ειναι προσωρινο, δεν θα στο προτεινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 14, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 εσυ πως εισαι συνδεδεμενος πανω στο ρουτερ; Ασυρματα; Χρησιμοποιεις wifi σε καποιες απο τις συσκευες στο σπιτι σου;Ριξε μια ματια σε αυτο το λινκ http://ask.metafilter.com/21629/Traffic-shaping-with-a-cheap-consumer-router Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Ιούνιος 14, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Eιμαι συνδεμενος με καλωδιο αλλα το εχω συνεχεια ανοιχτο επειδη συνδεεται με το λαπτοπ καμια φορα ο αδερφος μ.Καπου διαβασα να επιλεξω στο network mode απο mixed se B-only αλλα παλι δινει κ αυτο οριο σε 10-11mb.Μου φαινεται η μονη λυση να βαζω συνεχεια καποιο rapishare downloader να τραβαω σχεδον ολη την ταχυτητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Την ταχύτητα που κατεβάζει μπορείς να την περιορισεις με software.αυτό που δεν μπορείς να περιορισεις είναι τα connections,τον θόρυβο κ πιθανόν το "CPU load" του router όταν ο άλλος κατεβάζει κομματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Ιούνιος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ποιο software ρε gv? Απ' το ρουτεράκι περνάνε όλα.Σε b mode πάντως maximum 5.5mbps να τραβάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 15, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Net limiter?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Ιούνιος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Net limiter?? Να βάλει net limiter στου γείτονα το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Ιούνιος 15, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Mακαρι να γινοταν gv με καποιο προγραμμα αλλα δε βλεπω να υπαρχει τετοια λυση.Και παλι 5+ max στο b-mode ειναι πολλα,9.5mb περιπου πιανω ταχυτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 15, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ναι sorry ξεχασα.. mikrotik με vm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.