Jump to content

Οριο ταχυτητας σε ρουτερ στο ασυρματο.

giorgos_saxo

Recommended Posts

Εχω το linksys wag354g και εχω βαλει σε γειτονα τον κωδικο για να σερφαρει λιγο καιρο ασυρματα μεχρι να ερθει η συνδεση του.Τωρα τελευταια μου φαινεται σαν να κανει λιγο καταχρηση γιατι το λαμπακι αναβει σαν τρελο.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια επιλογη στο ρουτερ ή καποιο προγραμμα οπου να επιλεγω την ταχυτητα και να μην δινει max πχ πανω απο 2mb για το ασυρματο μονο.Το εχει ψαξει κανεις?

εσυ πως εισαι συνδεδεμενος πανω στο ρουτερ; Ασυρματα; Χρησιμοποιεις wifi σε καποιες απο τις συσκευες στο σπιτι σου;

Ριξε μια ματια σε αυτο το λινκ http://ask.metafilter.com/21629/Traffic-shaping-with-a-cheap-consumer-router

Eιμαι συνδεμενος με καλωδιο αλλα το εχω συνεχεια ανοιχτο επειδη συνδεεται με το λαπτοπ καμια φορα ο αδερφος μ.

Καπου διαβασα να επιλεξω στο network mode απο mixed se B-only αλλα παλι δινει κ αυτο οριο σε 10-11mb.Μου φαινεται η μονη λυση να βαζω συνεχεια καποιο rapishare downloader να τραβαω σχεδον ολη την ταχυτητα!

Την ταχύτητα που κατεβάζει μπορείς να την περιορισεις με software.αυτό που δεν μπορείς να περιορισεις είναι τα connections,τον θόρυβο κ πιθανόν το "CPU load" του router όταν ο άλλος κατεβάζει κομματια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.