giorgos_saxo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 Εχω το linksys wag354g και εχω βαλει σε γειτονα τον κωδικο για να σερφαρει λιγο καιρο ασυρματα μεχρι να ερθει η συνδεση του.Τωρα τελευταια μου φαινεται σαν να κανει λιγο καταχρηση γιατι το λαμπακι αναβει σαν τρελο.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια επιλογη στο ρουτερ ή καποιο προγραμμα οπου να επιλεγω την ταχυτητα και να μην δινει max πχ πανω απο 2mb για το ασυρματο μονο.Το εχει ψαξει κανεις?
sakis_the_fraud Ιούνιος 14, 2011 #2 Ιούνιος 14, 2011 Νομιζω πως δεν μπορεις να κανεις κατι.Για κατι τετοια ανεβαινεις επιπεδο, πχ mikrotik, αλλα αφου ειναι προσωρινο, δεν θα στο προτεινω.
unseen Ιούνιος 14, 2011 #3 Ιούνιος 14, 2011 εσυ πως εισαι συνδεδεμενος πανω στο ρουτερ; Ασυρματα; Χρησιμοποιεις wifi σε καποιες απο τις συσκευες στο σπιτι σου;Ριξε μια ματια σε αυτο το λινκ http://ask.metafilter.com/21629/Traffic-shaping-with-a-cheap-consumer-router
giorgos_saxo Ιούνιος 14, 2011 Author #4 Ιούνιος 14, 2011 Eιμαι συνδεμενος με καλωδιο αλλα το εχω συνεχεια ανοιχτο επειδη συνδεεται με το λαπτοπ καμια φορα ο αδερφος μ.Καπου διαβασα να επιλεξω στο network mode απο mixed se B-only αλλα παλι δινει κ αυτο οριο σε 10-11mb.Μου φαινεται η μονη λυση να βαζω συνεχεια καποιο rapishare downloader να τραβαω σχεδον ολη την ταχυτητα!
GeorgeVasil Ιούνιος 14, 2011 #5 Ιούνιος 14, 2011 Την ταχύτητα που κατεβάζει μπορείς να την περιορισεις με software.αυτό που δεν μπορείς να περιορισεις είναι τα connections,τον θόρυβο κ πιθανόν το "CPU load" του router όταν ο άλλος κατεβάζει κομματια.
NickL Ιούνιος 15, 2011 #6 Ιούνιος 15, 2011 Ποιο software ρε gv? Απ' το ρουτεράκι περνάνε όλα.Σε b mode πάντως maximum 5.5mbps να τραβάει.
giorgos_saxo Ιούνιος 15, 2011 Author #9 Ιούνιος 15, 2011 Mακαρι να γινοταν gv με καποιο προγραμμα αλλα δε βλεπω να υπαρχει τετοια λυση.Και παλι 5+ max στο b-mode ειναι πολλα,9.5mb περιπου πιανω ταχυτητες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.