HotPeanut Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2008 Έχω πατήσει shut down στα vista και έχω φύγει από το δωμάτιο για κανα τέταρτο. Γυρίζω, τι να δω; είχε κολλήσει το σύμπαν στην οθόνη του τερματισμού και του τραβάω ένα hard reset. Αφού το αφήνω να μπουτάρει πάλι, εκεί που φορτώνει τον raid controller βλέπω αυτό (σορρυ για τη μεγάλη ανάλυση) Το παράξενο; είναι ότι φορτώνει το λειτουργικό κανονικά και μπαίνω χωρίς πρόβλημα σ'αυτό. Τι λέτε? Είναι στα τελευταία του το raid? :cry: Edit::OT:η ημερομηνία στη φωτο είναι άκυρη μην μασάτε, κάποιος πείραξε την cam :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2008 Δοκιμασε με το matrix storage manager να δεις αν υπαρχει καποιο log με αναφορα λαθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2008 Βασικά δεν το έχω εγκαταστήσει το matrix storage manager :...:. Αν το εγκαταστήσω λες να δείξει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Και μενα ετσι μου εκανε προχθες το raid μου και μετα απο λιγο μου καηκε ο ενας σκληρος....τωρα υπομονη για rma !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Βασικά δεν το έχω εγκαταστήσει το matrix storage manager :...:. Αν το εγκαταστήσω λες να δείξει τπτ?Εχεις κατι καλυτερο να δοκιμάσεις? Κακό δεν νομίζω να κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 18, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Και μενα ετσι μου εκανε προχθες το raid μου και μετα απο λιγο μου καηκε ο ενας σκληρος....τωρα υπομονη για rma !! Εχεις κατι καλυτερο να δοκιμάσεις? Κακό δεν νομίζω να κάνει. Θα το κάνω να δω τι λέει αλλά μετά θα το σπάσω το raid, θα βγάλω και to TLER θα τους κάνω stand-alone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 18, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Έφαγα άκυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.