Jump to content

P5E3

revenant

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα του lab.gr.

Μετά από καιρό αποφασίσω να κάνω αναβαθμιση. Το πρωτο κομματι του παζλ ηρθε χθες, η P5E3.

Ειναι η μικρη αδερφη της deluxe.Ενα review εχει εδω.Το βρηκα με πολλυ κοπο!!!Ακούω γνώμες.

Χαιρετώ την παρέα του lab.gr.

Μετά από καιρό αποφασίσω να κάνω αναβαθμιση. Το πρωτο κομματι του παζλ ηρθε χθες, η P5E3.

Ειναι η μικρη αδερφη της deluxe.Ενα review εχει εδω.Το βρηκα με πολλυ κοπο!!!Ακούω γνώμες.

Απο που την πήρες την μοβο και ποσο φίλε μου

139E απο megamarket.gr.Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν ασχολειται με αυτη.

Μητρικη που να σηκωνει τον 9770 και 1800αρες μνημες με 139 ευρω δεν βρηκα αλλη,

μπορει να κανω και λαθος.

Καλως ηρθες στο κλαμπ!

εγω λογω χαμηλου budget την αφησα με τον D930 με βλεψεις για quad και για τον ιδιο λογο παλι 1gb ram kingston στα 1066 αλλα το βλεπει στα 800 οπως ειπα στο αλλο μου ποστ.. ελα να τις βαλουμε να παιζουνε μαζι :)

Τα ειδια και εγω φιλε μου, αποφασισα να μην της ριξω λεφτα τωρα θα περιμενω.

Παρηγγειλα εναν 4600 και 1GB OCZ GOLD EDITION στα 1066 με 120Ε και τα δυο,ετσι για να μην καθομαι και την κειταω και βλεπουμε.

Να μαθω να την σεταρω κιολας γιατι η asus νομιζει οτι εχουμε τελειωσει το M.I.T:D:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.