Onisim Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2008 Καλησπέρα παιδιά!Αποφάσισα να βάλω και τελικά έβαλα το Conn-X 24 Mbs, και είπα αφού ξοδεύτικα που ξοδεύτικα να επενδύσω και σε ένα καλύτερο router από αυτά που δίνει ο ΟΤΕ. Έτσι πήρα το Netgear DG834! Πήγα και εγω με χαρά να το βάλω αλλά δε συγχρονίζεται καθόλου! Συγκεκριμένα ανάβουν τα λαμπάκια του ρεύματος, τις θύρας Ethernet, του Adsl αλλά όχι του internet! Να σημειώσω ότι έχω internet, χρησιμοποιώ ένα modem router crypto F330! Έχω Internet και πίανω περίπου 8 Mbs! Συμαντικό επίσης ότι ούτε το router του ΟΤΕ, το Philips CG3600, το οποίο δίνει το πακέτο δε συγχρονίζεται!Παρακαλώ για την βοήθεια σας!Ευχαριστώ προκαταβολικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2008 εχεις κανει τις σωστες ρυθμισεις στο Netgear (πχ Vpi=8 vci=35) και 5-6 αλλες ...εχεις παρει ρουτερ που ταιριαζει με την γραμμη σου ?πχ αν εχεις pstn ειναι pstn και το ρουτερ σου?εδερνετ/ασυρματο γουωτεβερ εχεις ενεργοποιησει στο πισι σου?το κρυπτο συγχρονιζει στα 8 επειδη ειναι απλο ADSL (αδσλ απλο=φτανει ως τα 8 αδσλ2=ως τα 24)εδιτ: α αμα σου αναβει το εδερνετ,ΟΚ τοχεις ενεργοποιησει.Και για να αναβει και το λαμπακι αδσλ συγχρονιζει.Απλα την συνδεση πρεπει να ρυθμισεις σωστα και θασαι τζετ.Χαλαρωσε,εντος 24 ωρου θα σεχουμε στειλει για καινουργιο σκληρο :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onisim Μάϊος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 το router είναι ενσύρματο,είναι για τη γραμμή μου (pstn)! Απλά λέει ότι πάιρνει αυτομάτα τις ρυθμίσεις! Όταν προσπαθώ να τις περάσω manualy, και μπαίνω με τον explorer στη διεύθηνση του router με βγάζει στην ίδια σελίδα με εκείνη με τις αυτόματες ρυθμίσεις! Έχει καποιος κάποιες οδηγίες να μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Αυτόματα παίρνει τις ρυθμίσεις το pc σου από το router. O router τις ρυθμίσεις για το δίκτυο θα τις πάρει από το web interface, κοινώς πρέπει να τις βάλεις χεράτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.