Reselie Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2008 Καλημερα παιδες Θελω να παρω ενα Dremel Ποιες οι διαφορες του original και ενος των 27ε πχ? Κατα την γνωμη σας πιο αξιζει? Η χρηση θα ειναι πιο πολυ για μοντες αλλα και πιο γενικη.. Που μπορω να βρω original στην Αθήνα? φθηνα που μπορω να βρω Σαν dremel? Eυχαριστω προκαταβολικα..
Reselie Μάϊος 17, 2008 Author #2 Μάϊος 17, 2008 Καλημερα παιδες :hi: Θελω να παρω ενα dremel Ποιες οι διαφορες αναμεσα σε ενα original και ποιες αναμεσα σε ενα των 27ε ας πουμε.. Κατα την γνωμη σας ποιο αξιζει? Η χρηση θα ειναι πιο πολυ σε μοντες αλλα και γενικη. Ευχαριστω προκαταβολικα guyz..
o polonos Μάϊος 17, 2008 #3 Μάϊος 17, 2008 Αν σκοπευεις να το κρατησεις καιρο και οχι για να κοψεις μονο ενα πλαινο παρε το αυθεντικο dremel. Αντεχει περισσοτερα ζορια και δεν καιγεται τοσο "ευκολα"
unknown Μάϊος 17, 2008 #4 Μάϊος 17, 2008 εγω εχω εδω και 2 χρονια ενα ''πορτοκαλι'' απο το πρακτικερ.. γιατι δουλεια που το θελω (που απο οτι διαβαζω τα ιδια θα κανεις και εσυ) ειναι μια χαρα...αν δεις οτι δεν σε καλυπτει πας σε original...κατα τη γνωμη μου αντι να δωσεις λεφτα για original παρε ενα με ~30 ευρω και τσιμπα και μια σεγα με αλλα τοσα.. θα σου φανει χρησιμη για κοψιμο μεγαλης επιφανειας (πλαινο - πλεξι κλπ)
perp Μάϊος 17, 2008 #6 Μάϊος 17, 2008 @ReselieΔεν χρειάζεται να ανοιγεις 2 ιδια θεματα σε 2 κατηγοριες και μαλιστα σχεδον ταυτοχρονα. Τα θεματα συγχωνεύτηκαν. Ευχαριστώ
vasi Μάϊος 17, 2008 #7 Μάϊος 17, 2008 Καλημερα παιδεςΘελω να παρω ενα Dremel Ποιες οι διαφορες του original και ενος των 27ε πχ? Κατα την γνωμη σας πιο αξιζει? Η χρηση θα ειναι πιο πολυ για μοντες αλλα και πιο γενικη.. Που μπορω να βρω original στην Αθήνα? φθηνα που μπορω να βρω Σαν dremel? Eυχαριστω προκαταβολικα.. Να διαβασε αυτο το θεμα :φθηνο πολυεργαλειο? http://www.thelab.gr/showthread.php?t=50865&highlight=dremel
Reselie Μάϊος 17, 2008 Author #8 Μάϊος 17, 2008 Ευχαριστω παιδια...Μαλλον τηα κανω αυτο που προτεινε ο unknown Οσογια το διπλο ποστ σορρυ απλα την πρωτη εκανα ποστ σε λαθος κατηγορια και μετα το εχασα και νομιζα πως δεν καταχωρηθηκε :whistle2: Λαθος μου :red:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.