Jump to content

παστα

unknown

Recommended Posts

επειδη εχω καιρο να ασχοληθω μιας και η arctic silver κρατησε πολυυυυ καιρο..

καιρος να παρω νεα παστα

θελω να μην ειναι αγωγιμη και να κολλαει καλα ψυκτρακια μνημων για να μην πεφτουν

σκεφτομαι γι αυτη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650417

καμια ενσταση?

Ούτε η AC silver είναι...από όσο ξέρω...

Η silver ειναι δεν είναι αγώγιμη, αλλά συνίσταται το εξής :

"Not Electrically Conductive:

Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.

(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)"

...η ceramique πάλι δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα...

θελω να μην ειναι αγωγιμη και να κολλαει καλα ψυκτρακια μνημων για να μην πεφτουν

Δε νομίζω ότι κάποια από αυτές που αναφέρθηκαν έχει την ικανότητα να κολλάει ψυκτράκια ώστε να μην πέφτουν...

Η μονη που κολλαει και μεταφερει θερμοτητα απ'οσο ξερω ειναι η arctic silver adhesive αλλα δεν εχω δει να εχουν πουθενα τελευταια και ειναι αρκετα ακριβη. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις thermal pads και να τα κοψεις ή να ακολουθησεις το κολπο του vouda.

Για μενα μακραν η καλητερη λυση ειναι"the Voudas way".Και για τους νεους που δεν ξερουν,ειναι η αναμιξη Ceramique με απλη συλικονη υδραυλικων:T:

Φιλε μηπως εχεις link? ελεγε και αναλογιες θυμαμαι.

Παιδια, σορρυ που συνεχιζω το θεμα αλλα θεωρησα λιγο ανοητο να κανω καινουργιο και θελω να ρωτισω και γω κατι για αγορα παστας.

Μετα απο μια βλακεια που εκανα:

Εχωσα τη χερουκλα μου στο μπλοκ και πασαλιφτικα με αποτελεσμα η μιση παστα να μεινει πανω στο χερι μου και η καρτα γραφικων μου να ανεβασει 10 βαθμους τη θερμοκρασια της στο load (προφανως λογο αργοτερης μεταβολης θερμικης ενεργειας. παγωνει πολυ αργοτερα μολις κλεινω το game)

Πρεπει να παρω καμια παστουλα

Η παστα που προτεινει ο unknown δεν ειναι διαθεσιμη

Οποτε σκεφτικα αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=943541

Βεβαια ειμαι ψιλο ασχετος απο επιδοσεις παστων και reviews τους κλπ γι αυτο θελω μια δευτερη γνωμη..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.