Jump to content

home wireless ?

Athens2004

Recommended Posts

Λοιπον εχουμε και λέμε .

Εχω ενα desktop ( win xp pro sp2 + asus p5e + gigabyte pci wireless card ) Το desktop παιρνει net απο ενα speedtoutch 536v6 μέσω ethernet , . Θέλω να δίνω μέσα στο σπίτι net σε ενα laptop (με wifi :p) . Δοκίμασα με το ενσωματωμένο tool των win να στησω δίκτυο μεταξύ desktop + laptop αλλα δεν τα κατάφερα ( πολύ ανίσχυρο σήμα στα wtf 2 μέτρα :hehe: )

Καταρχήν υπάρχει κάποιο αλλο prog-utility που να ειναι καλύτερο απο το ενσωματωμένο των win ?

Εδιτ το tool της giga ψιλοχάσιμο και αυτο . Αν κατάλαβα καλά πρέπει να στησω το desk σαν station ( ειμαι άσχετος ε ! :p )

Εδιτ 2 κάτι βρήκαμε

http://help.orange.co.uk/documentDisplay.do?clusterName=DefaultCluster&preview=1&groupId=1&page=&docType=1006&resultType=5002&docProp=$solution_id&docPropValue=kb7045

εδιτ 3 παω να ξαναδοκιμασω με το λαπτοπι ( λολ , εγω κερνάω εγω πινω πάει η δουλειά :hehe: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.