Athens2004 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2008 Λοιπον εχουμε και λέμε . Εχω ενα desktop ( win xp pro sp2 + asus p5e + gigabyte pci wireless card ) Το desktop παιρνει net απο ενα speedtoutch 536v6 μέσω ethernet , . Θέλω να δίνω μέσα στο σπίτι net σε ενα laptop (με wifi ) . Δοκίμασα με το ενσωματωμένο tool των win να στησω δίκτυο μεταξύ desktop + laptop αλλα δεν τα κατάφερα ( πολύ ανίσχυρο σήμα στα wtf 2 μέτρα ) Καταρχήν υπάρχει κάποιο αλλο prog-utility που να ειναι καλύτερο απο το ενσωματωμένο των win ? Εδιτ το tool της giga ψιλοχάσιμο και αυτο . Αν κατάλαβα καλά πρέπει να στησω το desk σαν station ( ειμαι άσχετος ε ! ) Εδιτ 2 κάτι βρήκαμε http://help.orange.co.uk/documentDisplay.do?clusterName=DefaultCluster&preview=1&groupId=1&page=&docType=1006&resultType=5002&docProp=$solution_id&docPropValue=kb7045 εδιτ 3 παω να ξαναδοκιμασω με το λαπτοπι ( λολ , εγω κερνάω εγω πινω πάει η δουλειά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Μάϊος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Αν κάνεις bridge την ethrenet με την wifi πρέπει να παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Χμ πως ακριβώς ?? μιλάμε για ασύρματο πάντα ε ? μερικές φωτό μηπως και βοηθήσουν . ( η πρώτη απο το λάπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 16, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Το λαπτοπ λεει οτι συνδέθηκε αλλα δεν παιρνει νετ ομως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Μάϊος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Αν επιλέξεις τις δύο συνδέσεις και κάνεις δεξί κλικ έχει επιλογή bridge connections Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 17, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2008 Thnx αυτό ηταν edit και κάτι αλλο , το σταθερό ειναι κανα 2 μέτρα απο το κρεβάτι , να κλείνω την κεραία το βράδυ η δεν επηρεάζει καθολου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Μάϊος 17, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2008 να την κλείνεις να την κλείνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Μάϊος 17, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2008 Εννοείται πως την κλείνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.