Jump to content

Eπιλογη 26"-27" NEC-DELL-SAMSUNG

FANISTELROOY

Ποια οθονη θα διαλεγατε;  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ειχε δηλωσει οτι θα την κρατησει καιρο!!!! μαλλον παει για 30αρα.....

Οχι, εχει καθαρά να κάνει με θέμα μετοίκησης... Μακάρι να είχα τα λεφτά, ειναι σούπερ το πάνελ, το έχω δει απο κοντά και απλά... :drool:

εχετε και κατα νου την υγεια σας με τις οθονες σε μεγεθος τηλεορασης.

Γιώργο, τι εννοείς;

βασικα την εκανα για ιταλια...και το πανελ ειναι τεραστιο για τέτοιου είδους μετακομισεις...ισως ξαναπαρω εδω το ιδιο...

αυτο σημαινει οτι εισαι απολυτα ευχαριστημενος!!! Τωρα ειδικα που εχει πεσει κι αλλο η τιμη δειχνει πολυ καλη αγορα....:clap:

Γιώργο, τι εννοείς;

Ειναι καταπονηση για το ματι να το αναγκαζεις να εστιασει τοσο κοντα και να κανει κινησεις αριστερα δεξια συνεχεια.Εγω τουλαχιστον με 22αρα wide ,εντος 1 χρονου χρησης βλεπω καπως χειροτερα απο πριν (ετσι κι αλλιως ειχα μυωπια,αλλα τωρα πια για την ιδια αποσταση απο μια ταμπελα πχ ,με γυαλια,δεν διακρινω καποια πραγματα που πριν τα διεκρινα),και υποψιαζομαι πως τα ματια μου εχουν συνηθισει να εστιαζουν πολυ κοντα.... :(

Ας πω κι εγω την ιστορια μου,γιατι με ειχε απασχολησει κι εμενα το θεμα

Σχεδον 1,5 χρονο εκλεινα 8ωρο(+) μπροστα απο μετριας ποιοτητας CRT 17" (3-4 ετων) παιζοντας WOW.Τοτε αποφασισα οτι αφου περναγα τοσο χρονο στο PC,επρεπε να επενδυσω σε μια καλυτερη οθονη και το γυρισα σε TFT.

Συνολικα,απο την προηγουμενη επισκεψη,~3 χρονια σε CRT(εκ των οποιων 1,5 χρονος hardcore χρηση) + 1 χρονος σε μεγαλη TFT,πιστευα λοιπον οτι ο οφθαλμιατρος θα μου εβαζε τις φωνες και θα συνιστουσε πχ 3ωρες max ημερησιως.

Κι ομως,ουδεμια επιδεινωση της καταστασης(μυωπικος αστιγματισμος).Ακριβως τα ιδια αποτελεσματα και στα 2 ματια.

Τα συμπερασματα δικα σας

ΥΓ ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι οικογενειακος φιλος και ασχοληθηκε πολυ ωρα μαζι μου,δεν εκανε διαγνωση "με το ματι"...

δεν εχεις ακουσει που λενε μην καθεσαι μπροστα στην τηλεοραση ;)

Οτι λεει ο cptkoulis.

Αυτα ισχυαν για τις CRT. Αν πας να κατσεις κολλητα σε μια lcd tv σημερα θα ενοχληθεις γιατι εχει τεραστια αντιθεση και φωτεινοτητα σε σχεση με το μονιτορ του πισι, οχι για καποιο αλλο λογο.

Δεν είναι θέμα ακτινοβολίας. Αν κάτσεις στο μισό μέτρο μπροστά σε μια 24άρα τα μάτια δεν χωράνε το πλαίσιο και πρέπει να κάνουν επίπονες κινήσεις για να μπορέσουν να καταγράψουν όλη την πληροφορία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.