Jump to content

Eπιλογη 26"-27" NEC-DELL-SAMSUNG

FANISTELROOY

Ποια οθονη θα διαλεγατε;  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχουμε και λεμε:

NEC LCD2690WUXi με IPS

vs

Dell 2707WFP με S-PVA

vs

Samsung 275T με S-PVA

Aν ειχατε μεχρι 1300€ ποια θα παιρνατε; Για γενικη χρηση...(εφαρμογες γραφειου, ιντερνετ, ταινιες, κανενα παιχνιδακι χαλαρα)

Το site αυτο βγαζει καλυτερη τη NEC, νομιζω οτι καποιος χρηστης του φορουμ την εχει (απο που την πηρες; ) , οπως και την DELL, οποτε περιμενω και τις δικες τους γνωμες.

Δυστυχως δεν υπαρχουν σε καποιο μαγαζι να τις δω διπλα διπλα.:fist:

Δεκτες κι αλλες προτασεις.

Ψαχνομαι για μια καλη οθονη που θα κρατησω πολλα χρονια.;)

Απ οτι ειδα hdmi δεν εχει καμια μηπως και συνδεσω καμια κονσολα σε λιγα χρονια, αλλα δεν πειραζει.:tomato:

επειδη εχω δει αρκετες οθονες των εν λογω εταιριων και επειδη εχω δει και απο κοντα την NEC...και επειδη NEC εχω με S-IPS πανελ......εαν ειχα τα 1300 παλι NEC με IPS θα παιρνα.

Οι γνωστοί άγνωστοι τις έχουν :p

Καλύτερη βγαίνει η νεκ, αλλά είναι και 1.5 ίντσα μικρότερη.

Τι χρήση θα έχει γενικά το pc? Καταλαβαίνεις ότι σε τέτοιους γίγαντες θες και αντίστοιχες κάρτες γραφικών έτσι;

Αν και η προσωπική μου άποψη είναι ότι με τόσα λεφτά δύσκολο να μη σε ικανοποιήσει κάποια.

Από 24αρα ξεκίνησες σε 27αρα πας ?:p

Ναι οντως εχεις δικιο για τι 1.5" λιγοτερο... οταν θελεις επι μηνες να παρεις υπολογιστη και ψαχνεις συνεχεια ολο και ανεβαινουν τα στανταρ σου!! λοολ

Αναλυση εχουν ιδια με 24αρες, οποτε την ιδια καρτα γραφηκων, 8800GT. Δεν ειμαι φανατικος gamer, αλλα ολο και κατι θα παιξω με καινουριο υπολογιστη...

την NEC απο μένα, την εχω δει απο κοντα και οντως ειναι σουπερ...εξωτερικά σχεδον ιδια με την ΕΙΖΟ 2431....

Ρωτα και τον gbak που την εχει, νομιζω απο greek-shops.de την τσιμπησε

Μαλιστα...η νεκ προηγειται σε ψηφους! Οσοι ψηφισαν ντελ και σαμσουνγκ ας μας πουνε το λογο που το εκαναν....επειδη ειναι πιο φτηνες; επειδη ειναι μεγαλυτερες 1.5"; επειδη εχουν s-pva;

Το IPS ειναι το καλυτερο δλδ;

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την 2707, αλλά θα σου πρότεινα το εξής:

Αν την ψάχνεις για μπόλικο real estate, πάρε μια προσφορά για την 30"άρα με τα 2560x1600.

Αν έχεις περιορισμένο budget, χτύπα μια καλή 24άρα με 400-500 και είσαι άρχοντας.

Αν κάτσεις να το σκεφτείς λίγο, για 3 ίντσες διαγώνιο και με την ίδια ανάλυση, να δώσεις 600-800 ευρώ παραπάνω είναι λίγο... κάπως...

30αρα δεν χωραει στο γραφειο μου δυστυχως.... αρχικα σκεφτομουν για 24αρα ΕΙΖΟ, στα 1000 ευρω περιπου δλδ, αλλα λεω ας κοιταξω και καποιες αλλες μαρκες 27αρες με spva και ας δωσω λιγα παραπανω. Περιμενω και τη γνωμη του gbak για τη νεκ και θα δω...

Παντως οπως ειπε και ο ΚοΜΜ παραπανω οποια και να παρω με τοσα χρηματα ευχαριστημενος θα ειμαι, ειτε 24αρα (2408 ή 2431) ειτε καποια 26-27αρα απο αυτες που εχω βαλει εδω. Ακομα και με ΤΝ να παρω παλι καλη θα μου φαινεται...απλα σε λιγο καιρο που θα ανεβουν οι απαιτησεις μου δεν θα με ικανοποιει...

Ψηφισα την NEC, ενας λογος παραπανω ειναι οτι εχει Pixel size [mm]: 0,287 , ενω οι 27" εχουν Pixel size [mm]: 0,303 .

Ψηφισα την NEC, ενας λογος παραπανω ειναι οτι εχει Pixel size [mm]: 0,287 , ενω οι 27" εχουν Pixel size [mm]: 0,303 .

same ;)

Πάντως ρώτα τον gbak είχε και την 2431 και τώρα και το νεκ και μπορεί να σου δώσει ινφο !

Aπ οτι φαινεται τον ικανοποιησε η νεκ και με το παραπανω..... Απλα τωρα που εχει περασει και καποιος καιρος μπορει να μας πει αν εχει εντοπισει καποιο ελατωμα πχ.

• 1 month later...

Με την σειρά μου θα σου προτείνω κι εγώ την Nec. Την είδα live και μου τρέχανε τα σάλια.

Και με συγχωρείτε που θα βγω λίγο offtopic αλλά μη σκέφτεστε μόνο το μέγεθος. Αν το γραφείο που κάθεσαι είναι από τα κλασσικά με 50-60 πόντους βάθος.. ξέχασε οτιδήποτε πάνω από 22, πολύ βαριά 24.

μπα τα αποφασισες?θα παρεις pc?

dell για μενα.

Με εχεις ξαναρωτησει και στο εχω ξαναπει ποιο ειναι το θεμα.....πιο πολυ βιαζεσαι εσυ απο μενα μ φαινεται!!!

Επανεφερα το θεμα επειδη βρηκα αλλη μια οθονη που πιστευω αξιζει τη σύγκριση με τα αλλα που εβαλα παραπανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.