HotPeanut Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 Θα βρίσκομαι Αργυρουπόλεως και Ελευθερίου Βενιζέλου στη Καλλιθέα και θέλω να φτάσω σε μια οδό κοντά στη Πάντειο σχολή. Με τα πόδια με βγάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 λεωφορεια που περνανε απο Αμφιθεας και φτανουν στην Καλλιροης θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 ακολουθείς τα πιπίνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 μην μου κλεβεις τις ατακες ρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 ακολουθείς τα πιπίνια.Θα πηγαίνω από πίσω τους έτσι :drool:λεωφορεια που περνανε απο Αμφιθεας και φτανουν στην Καλλιροης θελεις.Λέω να το κόψω με τα πόδια απο την καλυψους. Αλλιώς μηπως ξέρεις κανένα bus από εκει που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Έλεος ρε, εγώ έχω πάει στην Πάντειο με τα πόδια από το σπίτι μου που είναι στα Πατήσια, δεν κανει κακό το περπάτημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 16, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Πήγα με τα πόδια τελικά. 6' δρόμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.