Jump to content

Geil 1066

Sektor

Recommended Posts

Παιδιά επειδή οι axe ram (1200MHZ) που είχα τα έπαιξαν όπως και τα προηγούμενα τις Micron που είχα, αγόρασα τις Geil που είναι στα 1066MHZ και με 5-5-5-15. Δεν είχε κάτι άλλο εκείνη την ώρα το Πλαίσιο και τις πήρα.

Ξέρετε τι τσιπάκια φοράνε? Πρέπει να είναι πολύ άθλια. Δεν 1000αρίζουν με 4άρια με τίποτα... Πολύ σφάλμα παίζει. Και στα 1000 με 5-5-5-15 οπυ τις έχω είναι με 2,250V, αλλιώς πετάει σφάλματα.

Επειδή θα πάω να τις δώσω πίσω αύριο, τι λετε να πάρω?

Νικόλα, πάρε και πάλι axeram. Πάρε τις φθηνές τις 1066 με 65 ευρώ, εγώ που τις είχα δοκιμάσει χιλιαρίζουν με τεσσάρια. Δυστυχώς βλέπω ότι οι επιλογές μας σε D9 μικραίνουν διαρκώς...

Τι εννοείς ρε συ?

Πλέον είναι για κλοτσιές, δεν είναι καλά τα τσιπάκια λόγω χαμηλών τιμών?

Πόση τάση όμως θέλουν. Ρε γαμώτο με 2,2V κάθε μέρα πεθαίνουν μετά από κάνα 2-3 μήνες...

Οι Cellshock δεν είναι καλές?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=983209

Έχουν πολύ καλό PCB.

Βασικά αυτές οι cellshock παίζει να είναι οι τελευταίες που έχει το Πλαίσιο με D9 εκτός των axeram. Για μένα, πάρε ένα σετάκι 2Χ2 Gb για κάθε μέρα και ένα 2Χ1 με D9 για "παιχνίδια" γιατί σε λίγο καιρό θα κυνηγάμε με το δίκανο τα καλά μνημόνια! :p

Δεν με ενδιαφέρει να κλοκάρω και να βγάζω Score. Αυτό που θέλω είναι να έχω Overclocked το μηχάνημα και να έιναι απόλυτα σταθερό.

Πήρα τις Cellshock τελικά, αλλά κάτι παίζει με τη μητρική και πλέον δεν μου παίζει τις μνήμες καλά...

έδωσες >90 ευρώ για να πάρεις 2γίγα??????????????????

γύρνα τες πίσω όπως είσαι και πάρε 4γίγα 1066 τις φθηνότερες που θα βρείς

η ποσότητα μετράει και όχι η ταχύτητα

ειδικά για ταχύτητες >800 τότε οι διαφορές είναι ελάχιστες 1-2%

Θες να πεις ότι δεν φταίει η μητρική? Εγώ έλεγα ότι κάτι έγινε και "κουράστηκε" και δεν μπορεί να παίξει καλά τις μνήμες. Οπότε όπως μπορώ να καταλάβω έχουν γίνει σκάρτες οι RAM ε?

@Teodor_ch

Το σκέφτηκα, αλλά δεν θέλω να έχω 4GB με 32bit λειτουργικό. Θέλω να βλέπει όλη τη RAM. Είναι δικό μου κόλλημα αυτό. Το ίδιο και στο OC. Θέλω να είναι στα 3,600 και όχι στα 3,647MHZ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.