cybernaut Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 γεια χαρα παιδια, η καρτα ειναι αυτη θα θελα να βγαλω εξοδο HDMI κ ταυτοχρονα 1 dvi για την οθονη. ειναι εφικτό? Ή μηπως χρειαζομαι αλλη μια ιδια καρτα. Το ανταπτορακι εχει δυο εξοδους dvi. Υπαρχει επισης ενα ανταπτορακι που εχει εξοδο composite. Η τηλεοραση μου εχει 3 HDMI, D-sub, composite, κ πολυ υψηλες αναλυσεις. :smoke:
atiman Μάϊος 15, 2008 #2 Μάϊος 15, 2008 Το external crossfire cable το εχεις?Απο εκει μπορεις να παρεις HDMI με ανταπτορα.
cybernaut Μάϊος 15, 2008 Author #3 Μάϊος 15, 2008 το εχω ταυτοχρονα θα ειναι κ το μονό dvi συνδεδεμενο ωστε να βγαινει στην οθονη του υπολογιστή? Ή κ τα δυο απο το ανταπτορακι ?
atiman Μάϊος 15, 2008 #4 Μάϊος 15, 2008 Το dvi κανονικα στην καρτα και το hdmi στο καλωδιο και ναι , μπορεις ταυτοχρονα.
cybernaut Μάϊος 15, 2008 Author #5 Μάϊος 15, 2008 απο το καλωδιο στο HDMI δεν περναει ήχο, ετσι δεν ειναι ?
cybernaut Μάϊος 15, 2008 Author #7 Μάϊος 15, 2008 Μαλιστα Οποτε θελω ενα ανταπτορα dvi αρσενικό ή θυληκο? το καλωδιο εχει κ τα δυο
cybernaut Μάϊος 15, 2008 Author #9 Μάϊος 15, 2008 ε γιατι στο αρσενικο τι βγαινει ? ;pκ τοτε θα πρεπε να τα χουν αναποοδα, δηλ το πιο μακρύ το θυληκο.Ευχαριστώ πολυ ωρε ατιμαν για την βοηθεια
cybernaut Μάϊος 20, 2008 Author #12 Μάϊος 20, 2008 λοιπον ολα δουλεψαν κανονικα αλλα ψαχνω ακομα τις καταλληλες ρυθμισεις. οταν μοντάρω την μια, αυτοματα επηρεαζεται κ η αλλη. τι να κάνω ωστε να παρω τα μεγιστα ? η καρτα δεν εχει την αναλυση της τβ μου ωστε να μπει αυτοματα. (1080i - 1920x1080@60) Βγαζει πολυ καλη εικονα, τοσο που μπορει ευκολα να χρεισιμοποιηθει ως μονιτορ. Μηπως να κατεβασω κ τους καινουριους οδηγους? Ομως οταν εκανα add τις δικες της αναλυσεις ειδα εικονες τρομερής ευκρινειας κ λεπτομερειας, η οθονη ομως μεταφερθηκε στο κεντρο του πανελ αυτοματα κ αναγαστικά! παρολο που ειναι τικ το scale image to wide screen. na k ενα καπ έντιτ: αλλα μαλλον αυτες τισ πληροφορίες να τις ψαξω σε αλλου ειδους φόρουμ ε? πληροφοριακα ολα αυτα ¨) tnx + cheers
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.