Jump to content

Ψάχνουμε Νέα Άτομα Για Την Clan Μας Στο Call Of Duty 4!!!

DarkJL

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πιστεύουμε με την ομάδα μου στο Cod4 ότι μια ανανέωση στο roster της ομάδας δεν θα ήταν κακή γι'αυτό έχουμε γίνει scouter και βγήκαμε να ψάξουμε για καλούς παίχτες του Call Of Duty 4. Όποιος θέλει να μπει πρέπει να είναι καλός στο cod4 και να έχει account στο x-fire. Επίσης η επιλογή των παιχτών που θα μπούν τελικά στην ομάδα μας θα γίνει καθαρά με δημοκρατικές διαδικασίες μέσω ενός αγώνα που θα παίξετε μεταξί σας. Όσοι ενδιαφέρεστε γράψτε το εδω και εγώ θα σας στήλω pm με ότι χρειάζεται για να ολοκληρώσουμε την διαδικασία. Ευχαριστώ...

Καλός θεωρητικά είμαι :p Έχω πάρει σχεδόν όλα τα challenges και όταν είμαι σε φόρμα είμαι πάντα στο top 3, αλλά στο x-fire βαριέμαι να γραφτώ ειλικρινά :o

Αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις πες μου

Γιατί ρε σι βαριέσαι; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπείς στην ομάδα μόνο μέσω του x-fire. Τέλος πάντων θα σου στήλω pm για τα υπόλοιπα.

Καλός θεωρητικά είμαι :p Έχω πάρει σχεδόν όλα τα challenges και όταν είμαι σε φόρμα είμαι πάντα στο top 3, αλλά στο x-fire βαριέμαι να γραφτώ ειλικρινά :o

Αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις πες μου

ψώνιο... (ειλικρινής πάντως) :p

DarkJL σε αυτα τα παιχνιδια καλο ειναι να μην επιλεγεις ατομα με βαση το πως θα παιξουν σε deathmatch μεταξυ τους. Και αυτο γιατι δεν εχει σημασια μονο το ατομικο skill. Στο cs για παραδειγμα μια ομαδα με 2 μυαλα, 2 σκοτωστρες και 1 sniper ηταν παντα καλυτερη. Και περα απο τα παραπανω η χημεια των ατομων σαν προσωπικοτητα παιζει σημαντικο ρολο.

δεν έχω χημεία με τον j... δε μπορούμε να αποφασίσουμε για το playlist!

άσε που έχει ξεφύγει σε skill και με έχει...

δεν έχω χημεία με τον j... δε μπορούμε να αποφασίσουμε για το playlist!

άσε που έχει ξεφύγει σε skill και με έχει...

Δεν πειράζει ρε σι η προσπάθεια μετράει...

• 2 months later...
{DKE} παίζετε στην cb ? ή απλά έχετε ομάδα?

Όχι η ομάδα μας είναι unofficial δεν παίζουμε σε κάποια clan base απλά παίζουμε με διάφορες άλλες unofficial clans...

Να κάτι τέτοια ακούω και ….. χαραμίζεστε άδικα, μιας και ξέρω αρκετούς από εσάς και πραγματικά μιλάμε για καλό skill…

Αν το επισημοποιήσετε θα το γουστάρετε τρελά..

Να κάτι τέτοια ακούω και ….. χαραμίζεστε άδικα, μιας και ξέρω αρκετούς από εσάς και πραγματικά μιλάμε για καλό skill…

Αν το επισημοποιήσετε θα το γουστάρετε τρελά..

Λες; Δεν ξέρω, δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο, απλά για να γίνει πιο επίσημο πρέπει να έχεις καλύτερο εξοπλισμό και καλύτερη σύνδεση στο internet για μικρότερα ping(αν παίξουμε σε esl) αλλιώς δεν θα έχουμε πρόβλημα αν πάμε σε κανα πρωτάθλημα όπως του gnet που έγινε.

Υ.Γ. Εμένα με ξέρεις; :p

Λες; Δεν ξέρω, δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο, απλά για να γίνει πιο επίσημο πρέπει να έχεις καλύτερο εξοπλισμό και καλύτερη σύνδεση στο internet για μικρότερα ping(αν παίξουμε σε esl) αλλιώς δεν θα έχουμε πρόβλημα αν πάμε σε κανα πρωτάθλημα όπως του gnet που έγινε.

Υ.Γ. Εμένα με ξέρεις; :p

εσυ τι λές ?:p

κι εγω ενδιαφερομαι,

πρεπει να εχω αγορασμενο cdkey?

Αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα παραπάνω από αυτούς που έχουν γνήσιο

αν δεν θέλεις να παίξεις σε ομάδα

αν δεν θέλεις να παίζεις σε σωστούς servers όπου δεν υπάρχουν aimbots wh κτλπ..

ναι καλό είναι να πάρεις γνήσιο το game.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.