jimakos21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 Σκεφτομαι πως ηρθε η ωρα να παω σε κατι πιο γρηγηρο απο τον 6000 και γι αυτο ανοιγο το thread (αφου δεν ικανοποιηθηκα απο search) Θελοντας να ΚΡΑΤΗΣΩ την μητρικη της υπογραφης μου και πιο συγκεκριμενα την asus m2n32 sli deluxe μπηκα στον ''πειρασμο'' να παω για καποιον οικονομικο τετραπυρηνο... Επειδη ΔΕΝ εχω πολλα λεφτα για αλλαγη μητρικης και ΔΕΝ θελω να παω στην ατιμη πλευρα της ιντελ σκεφτηκα κατι τετοιο.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1118617 Απο καποια review που εχω δει παει ανετα στα 3ghz αμεσως και στα 3.5.. Φυσικα ολοι ξερουμε τα προβληματα τον phenom και γι αυτο εχω και ενδιασμους!! Να παω?? Επισης τιθετε και θεμα συμβατοτητας με το chipset στο overclock.. Θα παω εστω και λιγο παραπανω με το 590i??? Ξανα τονιζω: δεν εχω λεφτα για αλλαγη μητρικης. Με ενδιαφερει το o/c Εχω εως και 200ευρω .. ΥΓ: το τροφοδοτικο μου με καλυπτη ετσι?? Ευχαριστω , εκ τον προτερων..
ChSin7 Μάϊος 15, 2008 #3 Μάϊος 15, 2008 Ξανα τονιζω: δεν εχω λεφτα για αλλαγη μητρικης.Με ενδιαφερει το o/cΕχω εως και 200ευρω .. Μεταχειρισμένους Q6600 θα βρεις στο 120-130άρι ευρώ (και μολις κυκλοφορήσουν ευρέως οι Q9450-Q9300 ίσως και ακόμα φτηνότερα). Τσιμπάς έναν τέτοιο και μια http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=970972 και είσαι jet.
jimakos21 Μάϊος 15, 2008 Author #4 Μάϊος 15, 2008 Ωραια για να το κανω πιο ξεκαθαρο..ΔΕΝ παω σε intel.Αξιζει να παω στον phenom που ποσταρα?? Θα κλοκαρη ή τα reviews μας δουλευουνε??Θα εχω προβλημα με το 590???
Dagalidis Μάϊος 15, 2008 #5 Μάϊος 15, 2008 The ASUS M2N32-SLI Deluxe has turned out to be one screaming monster of an overclocker http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/asus_m2n32-sli_deluxe/12.html Mε έναν GOOGLE θα βρείς ΠΑΡΑ πολλές αναφορές της μητρικής σου και το OC Που κάνει με PHENOM.... Δεν ξέρω εαν φτάσεις τα 3500 αλλά μάλλον τα 3000-3200 πρέπει να τα έχεις σχεδόν σύγουρα και από άλλα forums που κοίταξα... ΜΠΡΑΒΟ βρε JIMMAKO κράτα γερά την AMD και πές μας εντυπώσεις σε περίπτωση που τελικά πάρεις τον PHENOM.... Eγώ λάκισσα σε INTEL core2duo E8400 και έχασα το λάβαρο της AMD, κράτα την σημαία ψηλά αρχηγέ,....
jimakos21 Μάϊος 15, 2008 Author #6 Μάϊος 15, 2008 The ASUS M2N32-SLI Deluxe has turned out to be one screaming monster of an overclockerhttp://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/asus_m2n32-sli_deluxe/12.html Mε έναν GOOGLE θα βρείς ΠΑΡΑ πολλές αναφορές της μητρικής σου και το OC Που κάνει με PHENOM.... Δεν ξέρω εαν φτάσεις τα 3500 αλλά μάλλον τα 3000-3200 πρέπει να τα έχεις σχεδόν σύγουρα και από άλλα forums που κοίταξα... ΜΠΡΑΒΟ βρε JIMMAKO κράτα γερά την AMD και πές μας εντυπώσεις σε περίπτωση που τελικά πάρεις τον PHENOM.... Eγώ λάκισσα σε INTEL core2duo E8400 και έχασα το λάβαρο της AMD, κράτα την σημαία ψηλά αρχηγέ,.... Thnx ρε συ dagalidis ! Nαι παντα amd! Δεν αλλαζω με τιποτα.. Οποτε, οδευω σιγα σιγα προς τον 9850 ... Αρκει να πουληθει και ο 6000 γιατι ειμαι στο μετεχμειο οικονομικα...
fotme Μάϊος 15, 2008 #7 Μάϊος 15, 2008 Αρα Δημητρη δεν υπαρχει νοημα διαβουλευσης, πηγαινε εκει κατευθειαν απλως μην εισαι σιγουρος για τα 3.5, αυτα οπως σου εχω πει ειναι συνηθως handpicked για reviews. Μακαρι να σου βγει θηριο...μπραβο παντως που κρατας χωρις ομως να εισαι στενα κ χανωντας το νοημα φανατισμενος.
jimakos21 Μάϊος 15, 2008 Author #8 Μάϊος 15, 2008 Ουσιαστικα το θεμα δεν ηταν πιον 4πυρηνο να παρω.. 'Ηταν σε πρωτη φαση αν αξιζει να παω στον phenom 9850 Και σε δευτερη φαση αν ειμαι οκ με το chipset μου
Daidalos Μάϊος 15, 2008 #9 Μάϊος 15, 2008 Αφου εισαι και υδροψυκτος προχωρα αφοβα. Η μητρικη που εχεις δουλευει πολυ καλα τους phenom απο οτι διαβαζω.
jimakos21 Μάϊος 15, 2008 Author #10 Μάϊος 15, 2008 Αφου εισαι και υδροψυκτος προχωρα αφοβα. Η μητρικη που εχεις δουλευει πολυ καλα τους phenom απο οτι διαβαζω. Really??? Ωραια!!
Athens2004 Μάϊος 15, 2008 #12 Μάϊος 15, 2008 Mια χαρά ειναι , και μάλλον του τόνυ το cpu , εντύπωση μου κάνει πάντως που το θρεντ στο ξτρεμε systems εμεινε στασιμο... Βγηκε ο τονυ εδωσε μερικα στα 3.5 και τέλος . Ενω καμια 10ρια σελίδες τωρα το έχουν ρίξει στην συζήτηση μονο . Ενω σε μερικές υπογραφές βλέπεις κάτι τέτοια *Phenom 9850 BE 3.1,3.1,2.9,2.9 1.38v Οπως και ναχει καλη τυχη.
mariosalice Μάϊος 15, 2008 #13 Μάϊος 15, 2008 Ο συγκεκριμένος Phenom δεν έχει τα προβλήματα που λες.Αξίζει και με το παραπάνω κατά τη γνώμη μου.
Athens2004 Μάϊος 15, 2008 #15 Μάϊος 15, 2008 Ο συγκεκριμένος Phenom δεν έχει τα προβλήματα που λες.Αξίζει και με το παραπάνω κατά τη γνώμη μου.Σε μένα αναφέρεσαι ? ? ? Δεν μιλησα για κάποιο πρόβλημα ... απλά μετά τα 3500 του τονυ λίγοι τα εχουν ξαναδεί για 24/7 , το τονίζω για να μην τα έχει ως δεδομένο και φάει ξενέρα...
Maximus Μάϊος 15, 2008 #17 Μάϊος 15, 2008 Να ποντάρεις στα 3.0GHz ως "σίγουρα". Ότι έρθει μετά, να το θεωρείς ευπρόσδεκτο.Δυστυχώς, από όσα είδα στο XS, αυτή είναι η όλη ιστορία...:/
cptkoulis Μάϊος 15, 2008 #18 Μάϊος 15, 2008 Jimako,καλοι οι ρομαντισμοι αλλα μηπως ειναι προτιμοτερο να κοιταμε το συμφερον μας στην τελικη??Να ψαχνουμε το προιον που καλυπτει τις αναγκες μας με τα λιγοτερα χρηματα?? Γιατι θα παιξεις με τις πιθανοτητες,μηπως και πεσεις σε καλο chip,ενω με την..."αλλη λυση" τα 3,6+ ειναι σχεδον αυτονοητα Κι εγω δεν ηθελα με τιποτα να παω σε Intel καποτε.Αλλα επειδη θα εδινα τα ωραια μου λεφτα,που δεν μου τα χαριζει καμμια intelamdnvidia,αποφασισα να προχωρησω με αυτους που μου προσεφεραν τα περισσοτερα για τα Ε που θα ξοδευα Επισης ειναι πολυ πιθανο με τον Phenom να χρειαστεις αναβαθμιση πιο συντομα απ'οτι με τον C2Q.Μην τον ξεχνας αυτο τον παραγοντα Επεξεργαστες(προιοντα) ειναι jimmy κι εμεις χρηστες(καταναλωτες),δεν ειναι ουτε θρησκειες,ουτε πολιτικα κομματα,ουτε ομαδες για να φανατιζομαστε Για σκεψου το λιγο...
jimakos21 Μάϊος 15, 2008 Author #19 Μάϊος 15, 2008 Φιλος απλα δεν ξερεις αρκετα καλα την λογικη μου... Δεν ειμαι φανατισμενο ατομο, ουτε δογματισμενος ! Δεν εκφραζωμαι συνηθως με φανατισμο ουτε με παθος , και κυριως δεν εχω κλειστα τα ματια μου.. Ξερω τι γινεται γυρω μου. Ξερω οτι ο Q6600 ειναι πολυ καλος , οπως και ο Q6700 oπως και παρα πολλοι αλλοι intel επεξεργαστες.. Και φυσικα οτι κλοκαρονται πολυ καλυτερα απο πολλους αντιστοιχους amd ! Να σου πω πως εχει το θεμα.. Ξεκινησα με athlon οποτε ως καθε χρηστης athlon εφαγα απο την πρωτη ματια (λολ ) ερωτα με την amd. Συνεπως 1 το κρατουμενο την γουσταρω χροοονια τωρα σαν εταιρια και την επιλεγω συχνα. Δευτερον η μητρικη μου ειναι για am2 . Συνεπως για να παω σε ιντελ (που θα το εκανα με βαρια καρδια ειναι η αληθια ) θα επρεπε να δωσω πανω απο 200-250 ευρο.. Ιδεες σαν αυτες ΔΕΝ μ'αρεσουν Μεταχειρισμένους Q6600 θα βρεις στο 120-130άρι ευρώ (και μολις κυκλοφορήσουν ευρέως οι Q9450-Q9300 ίσως και ακόμα φτηνότερα). Τσιμπάς έναν τέτοιο και μια http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=970972 και είσαι jet. Θελω οταν θα κανω μια αγορα να την κανω και να μου αρεσει!! Θελω να ξερω οτι αγοραζω (απο πλευρας μου) αυτο που...''γουσταρω'' αν με πιανεις.. Δεν θελω να παω ουτε σε κατι μεταχειρισμενο, ουτε σε μια ΠΙΕΣΜΕΝΗ (θα την ελεγα) λυση ! Γιατι πιεσμενη θα ειναι να στριμωξω σε 200ευρω που μαζεψα πραγματικα με δυσκολια μια μετρια-καλη μιτρικη και εναν c2d η καποιον ιντελ επεξεργαστη. Τριτον την amd την εμπιστευομαι σαν εταιρια, και σαν προιστορια (αυτο προαιρετικο) Ειλικρινα πιστευω οτι οντως συμφερουν πολλες φορες πιο πολυ οι ιντελ και οτι πανω απ'ολα ειμαστε καταναλωτες, και οντως εχω ιντελ σε pc μου, και κυριως στα downloading και στις αδερφης μου εχω pentium (θερια) ! Αλλα το συγκεκριμενο pc μου, ειναι και το hobby μου.. Ειναι η καθημερινοτητα μου. ΚΑΙ ναι θα ηθελα να παω σε AMD. Και θα παω σε AMD! Τhnx παντως, για την συμβουλη.
junior-21- Μάϊος 15, 2008 #20 Μάϊος 15, 2008 Μήπως να πέσεις για ύπνο και να το ξανασκεφτείς αύριο? :devil: Y.Γ. από Δευτέρα θα έχω μια IP35 pro & μια IX38 QuadGT να κάθονται, δίπλα μένεις :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.