LevelOne Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2008 Έπεσε στα χέρια μου ενα νεκρό λαπτοπ. Υποθέτω οτι ειναι νεκρό καθώς ειναι ενα σκέτο barebone. Δεν έχει επάνω ουτε επεξεργαστή, ουτε μνήμες, ουτε σκληρους, οπτικα κλπ. Μονο το σασί, η οθόνη, η μητρικη και η μπαταρία...Το θέμα που προκύπτει ειναι: Υπάρχει κατι δημιουργικό ωστε να μπορέσω να το αξιοποιήσω; Πχ σκεφτομουν να χρησιμοποιήσω την οθόνη σαν μονιτορ, αλλα ....; Πειτε και εσείς καμια ιδέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 μου το δινεις για να το κανω car-pc:p το μονο που θα χρειαστω εξτρα ειναι μια 8ιντση widescreen οθονη αφης για την καμπινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Πολυ θα με ενδιεφερε μιας και εχω 2-3 στιν αποθικη.... για ριχτε ιδεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Πολυ θα με ενδιεφερε μιας και εχω 2-3 στιν αποθικη.... για ριχτε ιδεεςΜήπως σου περισσεύει κάποια κάρτα γραφικών Nvidia GO? Μου κάηκε η δική μου (νομίζω 5700 Fx Go) και ψάχνω κάποια μεταχειρισμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 15, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Επίσης έχω ένα με καμμένη Mobo κι όλα τα άλλα επάνω Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω κάπως, κάπου το monitor, αλλά θα ήθελα να κάνω περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Αν είχατε γνώση από ηλεκτρονικά και προγραμματισμό και πολύ χρόνο θα σας έλεγα 1002 πράγματα να κάνετε... @levelone, έτσι όπως το περιγράφεις μόνο την οθόνη μπορείς να χρησιμοποιήσεις, όλα τα άλλα πάνε σκουπίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Μήπως σου περισσεύει κάποια κάρτα γραφικών Nvidia GO? Μου κάηκε η δική μου (νομίζω 5700 Fx Go) και ψάχνω κάποια μεταχειρισμένη.οχι μαριε ολα ειναι με onboard intel or ati καρτες.υπαρχει κανας τροπος να δουλεψουμε την οθονη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Μάϊος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 το car pc ειναι μια καλη περιπτωση...δεν εχεις αυτοκινητο να το κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 το car pc ειναι μια καλη περιπτωση...δεν εχεις αυτοκινητο να το κανεις; οπως λεει και ο levelone τα περισοτερα ειναι καμενα η λοιπουνε κομματια και θελουνε να αξιοπιησουμε οθονη η οτι αλλο γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 15, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 ...λοιπόν επειδή έχω και εγώ ένα με καμμενη mobo και αφού πούλησα τα υπόλοιπα σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το monitor και ψάχνοντας βρήκα ότι, βασικά για να πάρει ρεύμα χρειάζεσαι το inverter του και αν δεν είναι ξεχωριστό και είναι κάπου ενσωματωμένο θα πρέπει να βρεις κάποιο που κάνει http://www.globalsources.com/manufacturers/Monitor-Inverter.html http://www.lcdparts.net/LaptopInverter2.aspx http://www.laptoprepair101.com/ http://www.pchub.com/uph/ ...εεε τα υπόλοιπα είναι γνωστά κολλητήρια και γενικά ψάξιμο με τα καλώδια του αφού το ξυλώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάϊος 15, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 παιδες η οθονη δεν αξιοποιειται καθως ειναι σκετο πανελ. ο κοντρολερ ειναι πανω στη μητρικη... σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Μάϊος 15, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Παιδιά εγώ έχω λαπτοπ... παίζει κανείς να του περισσεύει κανένα αυτοκίνητο για να φτιάξω ένα carputer??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 16, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 FIAT PUNTO 1.400 cc, μοντ. '92, έπιπλα, Η/Υ, μουσικά όργανα, κουζινικά σκεύη, χαρίζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 16, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 FIAT PUNTO 1.400 cc, μοντ. '92, έπιπλα, Η/Υ, μουσικά όργανα, κουζινικά σκεύη, χαρίζονταιΤο έκλεισα...:ΔΙΣΚΟΥΣ 33 στροφών του συνθέτη Παντελή Υδραίου με Χριστιανικά τραγούδια, συλλεκτικοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 16, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Ασε τα χριστιανικά εσυ και ελα να πάιξουμε τιποτα σε 5/4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 16, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Επί του θέματος... ο Voudas είχε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μια κατασκευή ενός projector-α με οθόνη από laptop... αποτελούταν από φακούς, λάμπα οπίσθιας προβολής και ένα κουτί... :OT: σε 5/4... Πάμε ένα "take five"... 5/4 τρελλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.