Jump to content

Θορυβος corsair 750W TX

gatekeeper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σαν να μου φαινεται οτι κανει αρκετο θορυβο το φαν του.....ειμαι με υδροψυξη κτλ.. και σε ησυχο δωματιο σε idle κατασταση ακουγεται αρκετα το φαν του...ετσι υποτιθεται οτι ακουγεται ??

Νομιζω ακουγεται λιγο παραπανω απο τα hx αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα θορυβωδες.

Μηπως εχει καμια χαλαρωμενη βιδα το κουτι και αυξανεται ο θορυβος?

ναι ισως το μεγαλοποιησα λιγο.. ακουγεται παραπανω απο τα αλλα φανς... απλα μου κανει εντυπωση γιατι ολοι λενε ultra quiet κτλ και αυτην την στιγμη ειναι το μονο που ακουω...

Eτσι ειναι το 750, μπορει να αρχισει να βουιζει και να μη σταματαει ουτε σε idle...:turn:

Aγνωστε αι βουλαι του κυριου. Ισως ειναι θεμα μετρησης θερμοκρασιας του φαν και σταματησει μονο του.

Μηπως εχεις πανω αρκετο φορτιο και ανεβαζει δικαιολογημενα την ταχυτητα για να εχει σωστη ψυξη? Κανε μια δοκιμη βγαζοντας προσωρινα τπτ περιττο.

To εχω δοκιμασει και επιμενω οτι για καποιο λογο ξεχναει να ρηξει τις στροφες ακομα και σε εντελως idle θεση.

Αν εχεις εγγυηση δε χανεις τιποτα να το πας και να τους το πεις. Στη καλυτερη αλλαξε το με καποιο μη ΤΧ μοντελο κορσερ ή αλλη μαρκα.:bigsmile:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.