fanisk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2008 Καλησπερα, λιγο πριν κλεισει το Πλαισιο περασα και πηρα βιαστικα, ενα Belkin N1 MIMO αλλα πανω στη φουρια μου να προλαβω πριν κλεισει, ξεχασα να ρωτησω αν κανει για adsl over isdn ή οχι. Κανει? Αν οχι, επειδη ειναι ακομα με τη ζελατινα το κουτι, μπορω να το επιστρεψω αυριο και να παρω καποιο που παιζει με isdn ή δεν θα το δεχτουν? Ευχαριστω!
dubber Μάϊος 14, 2008 #2 Μάϊος 14, 2008 Πρέπει να δεις ποια έκδοση πήρες (annex a ή annex . Κατά 99% πήρες Α καθώς δεν πολυέχουν B. Φυσικά και θα μπορέσεις να το αλλάξεις χωρίς πρόβλημα.
jpavly Μάϊος 14, 2008 #3 Μάϊος 14, 2008 Διάβασε κάποιο manual από online, αλλιώς το πας πίσω με τη ζελατίνα του και το αλλάζεις.
fanisk Μάϊος 14, 2008 Author #4 Μάϊος 14, 2008 Annex A = pstn Annex B = isdn Σωστα? Αλλα πανω στο κουτι δεν αναφερει κατι για Annex, και δεν θελω να το ανοιξω για να μην εχω προβλημα αλλαγης Στο site του Πλαισιο βεβαια το εχει ως Annex A μονο. Δεν βρηκα καποιο site να αναφερει αν παιζει με isdn, και το κουτι εξωτερικα δεν γραφει κατι σχετικο.. Αν ειναι για pstn, και το πλαισιο δεν εχει isdn, υπαρχει περιπτωση να μετατραπει σε B?
Tsakonas Μάϊος 14, 2008 #5 Μάϊος 14, 2008 Annex A = pstnAnnex B = isdn Σωστα? Αλλα πανω στο κουτι δεν αναφερει κατι για Annex, και δεν θελω να το ανοιξω για να μην εχω προβλημα αλλαγης Στο site του Πλαισιο βεβαια το εχει ως Annex A μονο. Δεν βρηκα καποιο site να αναφερει αν παιζει με isdn, και το κουτι εξωτερικα δεν γραφει κατι σχετικο.. Αν ειναι για pstn, και το πλαισιο δεν εχει isdn, υπαρχει περιπτωση να μετατραπει σε B? μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα εχω ακουσει για καποια αλλα μοντεμορουτερς που κανουνε αυτη την αλλαγη με φιρμγουερ φλας...
fanisk Μάϊος 14, 2008 Author #6 Μάϊος 14, 2008 μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα εχω ακουσει για καποια αλλα μοντεμορουτερς που κανουνε αυτη την αλλαγη με φιρμγουερ φλας... Ναι ναι αυτο ακριβως ρωτω... υπαρχουν καποια που δεχονται την αλλαγη απο A σε B και τουμπαλιν, αλλα δεν γνωριζω αν γινεται και στο N1. Για την ακριβεια επειδη χρειαζομουν νεο router για το νεο σπιτι και να αφησω το προηγουμενο router στο παλιο(αδερφος), μπηκα στο Πλαισιο και πηρα το Belkin χωρις να ρωτησω πολλα πολλα λογω βιασυνης και ξεχασα να ρωτησω αν υποστηριζει isdn
felix Μάϊος 15, 2008 #7 Μάϊος 15, 2008 To Ν1 που φαίνεται να έχει το πλαίσιο είναι Annex A...τουλάχιστον από το site του...
fanisk Μάϊος 15, 2008 Author #9 Μάϊος 15, 2008 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, περασα σημερα και το αλλαξα με ενα USR 9108a και εμειναν και 40€ πιστωτικο ;p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.