Jump to content

Belkin N1 MIMO isdn ή pstn τελικα?

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, λιγο πριν κλεισει το Πλαισιο περασα και πηρα βιαστικα, ενα Belkin N1 MIMO αλλα πανω στη φουρια μου να προλαβω πριν κλεισει, ξεχασα να ρωτησω αν κανει για adsl over isdn ή οχι.

Κανει? :rofl:

Αν οχι, επειδη ειναι ακομα με τη ζελατινα το κουτι, μπορω να το επιστρεψω αυριο και να παρω καποιο που παιζει με isdn ή δεν θα το δεχτουν?

Ευχαριστω!

Πρέπει να δεις ποια έκδοση πήρες (annex a ή annex B). Κατά 99% πήρες Α καθώς δεν πολυέχουν B.

Φυσικά και θα μπορέσεις να το αλλάξεις χωρίς πρόβλημα.

Διάβασε κάποιο manual από online, αλλιώς το πας πίσω με τη ζελατίνα του και το αλλάζεις.

Annex A = pstn

Annex B = isdn

Σωστα? Αλλα πανω στο κουτι δεν αναφερει κατι για Annex, και δεν θελω να το ανοιξω για να μην εχω προβλημα αλλαγης :(

Στο site του Πλαισιο βεβαια το εχει ως Annex A μονο. Δεν βρηκα καποιο site να αναφερει αν παιζει με isdn, και το κουτι εξωτερικα δεν γραφει κατι σχετικο..

Αν ειναι για pstn, και το πλαισιο δεν εχει isdn, υπαρχει περιπτωση να μετατραπει σε B?

Annex A = pstn

Annex B = isdn

Σωστα? Αλλα πανω στο κουτι δεν αναφερει κατι για Annex, και δεν θελω να το ανοιξω για να μην εχω προβλημα αλλαγης :(

Στο site του Πλαισιο βεβαια το εχει ως Annex A μονο. Δεν βρηκα καποιο site να αναφερει αν παιζει με isdn, και το κουτι εξωτερικα δεν γραφει κατι σχετικο..

Αν ειναι για pstn, και το πλαισιο δεν εχει isdn, υπαρχει περιπτωση να μετατραπει σε B?

μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα εχω ακουσει για καποια αλλα μοντεμορουτερς που κανουνε αυτη την αλλαγη με φιρμγουερ φλας...

μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα εχω ακουσει για καποια αλλα μοντεμορουτερς που κανουνε αυτη την αλλαγη με φιρμγουερ φλας...

Ναι ναι αυτο ακριβως ρωτω... υπαρχουν καποια που δεχονται την αλλαγη απο A σε B και τουμπαλιν, αλλα δεν γνωριζω αν γινεται και στο N1.

Για την ακριβεια επειδη χρειαζομουν νεο router για το νεο σπιτι και να αφησω το προηγουμενο router στο παλιο(αδερφος), μπηκα στο Πλαισιο και πηρα το Belkin χωρις να ρωτησω πολλα πολλα λογω βιασυνης και ξεχασα να ρωτησω αν υποστηριζει isdn :o

To Ν1 που φαίνεται να έχει το πλαίσιο είναι Annex A...τουλάχιστον από το site του...

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, περασα σημερα και το αλλαξα με ενα USR 9108a και εμειναν και 40€ πιστωτικο ;p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.