gus8511 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2008 Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο εκτος απο ταξινομηση ταινιων να μπορει να κατεβαζει τα εξωφυλλα και τα dvdcovers (τα στρογγυλα) απο sites (cdcovers) ετσι ωστε να μην χανω χρονο στην αναζητησή τους?Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 Προσοχη πως θα κυλήσει το thread μονο ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 λες να κυλιστουμε ολοι στο βουρκο; ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 για ταξινόμηση νομίζω μπορείς να φτιάξεις μερικούς πίνακες στην Access... Τώρα για το άλλο, δεν εχω ιδέα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 14, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 http://www.codeaero.com/movie-label/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 Ετοιμάζω ένα mini review σε κάτι καλό. Αναμείνατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 14, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 movie collector και τελείωσες κλειδώστε το θέμα παρακαλώ ΑΠΑΙΧΤΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 14, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 14, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 2' για να βρεις το εξωφυλλο καθε νεας ταινιας, σιγα. Διαλεγεις και αναλυση.Σε οργανωση τι γινεται ομως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 14, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 το movie label 2009 ειναι καλο σε οργανωση αλλα δεν κατεβαζει φουλ τα εξωφυλλα - καλυμματα αλλα ουτε και τα cd coversκαποιο αλλο που να τα κανει αυτα; (να μην παει χαμενος και ο εκτυπωτης με direct cd/dvd printing) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 14, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 Ετοιμάζω ένα mini review σε κάτι καλό. Αναμείνατε... εγω αυτο περιμενω απο αυτονανε....( -> ) βεβαια αν ελεγε καμμια λεξουλα παραπανω ειτε εδω ειτε σε μσν δεν θα με χαλαγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 14, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2008 movie collector και τελείωσεςκλειδώστε το θέμα παρακαλώ ΑΠΑΙΧΤΟ! ^^...τα κάνει όλα και συμφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 15, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Εμένα με έχει βολέψει το Extreme Movie Manager, έχει πολύ καλή υποστήριξή και είναι πολύ βολικό. Το Movie Collector βλέπω υποστηρίζει και bar code reading οπότε για αυτούς που έχουν μεγάλη συλλογή από original θα είναι ιδανικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innersense Μάϊος 15, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 WhereIsIt: Υστερεί σαφώς μπροστά στα εξειδικευμένα που αναφέρετε αλλά όταν θέλει κανείς να τα έχει όλα μαζί (όπως εγώ) είναι η μόνη λύση.By the way τα προγράμματα που λέτε είναι και για DVD δισκάκια πάσης φύσεως και για αρχεία; Στα αρχεία κάνει Scan στα specs;Υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών αντίγραφων της ίδιας ταινίας; (πχ dvd/αρχείο/με-χωρίς subs, cam version κλπ).Υπάρχει δυνατότητα link σε imdb αλλά και άλλα κινηματογραφικά site; Ελληνικά site;Υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης κατά ηθοποιό/σκηνοθέτη/βαθμολογία/κατηγορία ταινίας/χρονιά κλπ; Υπάρχε δυνατότητα άμεσης προβολής/προτεινόμενων ταινειών;Είναι δύσκολα τα πράγματα γενικά στην οργάνωση και δυστηχώς το τέλειο πρόγραμμα δεν έχει εμφανηστεί ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 15, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 WhereIsIt: Υστερεί σαφώς μπροστά στα εξειδικευμένα που αναφέρετε αλλά όταν θέλει κανείς να τα έχει όλα μαζί (όπως εγώ) είναι η μόνη λύση.By the way τα προγράμματα που λέτε είναι και για DVD δισκάκια πάσης φύσεως και για αρχεία; Στα αρχεία κάνει Scan στα specs;Υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών αντίγραφων της ίδιας ταινίας; (πχ dvd/αρχείο/με-χωρίς subs, cam version κλπ).Υπάρχει δυνατότητα link σε imdb αλλά και άλλα κινηματογραφικά site; Ελληνικά site;Υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης κατά ηθοποιό/σκηνοθέτη/βαθμολογία/κατηγορία ταινίας/χρονιά κλπ; Υπάρχε δυνατότητα άμεσης προβολής/προτεινόμενων ταινειών;Είναι δύσκολα τα πράγματα γενικά στην οργάνωση και δυστηχώς το τέλειο πρόγραμμα δεν έχει εμφανηστεί ακόμα.ναι σε όλα για το movie collectorχωρίς να έχω δοκιμάσει το σκανάρισμα αρχείων Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 21, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Ποιο πρόγραμμα έχει φτιάξει εδώ ένας Έλληνας για αυτή την δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 22, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 ποιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.