Jump to content

περι ABS

unknown

Recommended Posts

Αυτό που λέει ο gomar ειναι σωστό,αλλά είναι και λάθος.

Όταν θα οδηγήσεις την 911 turbo και πάς στα λιμανάκια πχ και μπαίνεις σε όλες τις στροφές με 120,φυσικά με το yugo δεν θα μπορείς,αλλά θα είναι σαν να μπαίνεις με 40χλμ του yugo.

Απ την άλλη το κάθε αυτοκίνητο έχει την δική του συμπεριφορά.

Αλλιώς φρενάρει το καθένα,αλλιώς στριβει.

Οπότε θα πρέπει να προσαρμοστείς και στον ρυθμό του αυτοκινήτου.

Βέβαια,εκτός απ τα όρια του αυτοκινήτου υπάρχουν και ου ανθρώπου.

Η οποία εκτός απ το να οδηγεί το αυτοκίνητο και να το στρίβει είναι η αντίληψή του.Το πότε θα χρειαστεί να πατήσει φρένο,να καταφέρει να μπεί με σωστές γραμμές κλτπ που δεν έχει να κάνει απόλυτο με το αυτοκίνητο

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Άσχετο, αλλά τώρα μου ήρθε:

Ο Τσακ Νόρις δε φρενάρει... το σύμπαν αποκτά την ταχύτητά του...

@dpolal

Γιατί δεν έχεις τρέξει έστω και 1 φορά σε δημόσιο δρόμο?

Ποτέ?

Δεν αρνούμε ότι το έχω κάνει,αλλά προσπαθώ να το κάνω όταν δεν έχει τραγική κίνηση και να είμαι πάντα μόνος μου.

"Συν το γεγονώς ότι πολλοί είναι και αυτοί που σώθηκαν από την εξαιρετική οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων αυτών παρά αν οδηγούσαν κάτι ποιό «απλό» και καθημερινό."

Τα σαξόραλα έχουν σώσει κόσμο?

OMG ρε φίλε,δεν βλέπεις ότι δεν έμεινε saxoralo για saxoralo στο δρόμο?

Δεν είπα ότι δεν έχω τρέξει ποτέ ούτε ότι δεν έχω κάνει το δικό μου μερίδιο από μακακίες στο δρόμο.

Επειδή είχα και εγώ Saxo γνωρίζω ότι όσο εύκολο ήταν να παρασυρθεί ο νεαρός άσχετος και να στουκάρει άλλο τόσο εύκολο ήταν, για μένα τουλάχιστον, να κάνει και πράματα που με άλλο όχημα θα ήταν αδύνατο να γίνουν.

OMG και εγώ τώρα, δηλαδή, θεωρείς ότι δεν βλέπουμε στο δρόμο τόσα πολλά σαξόραλα πια επειδή όλα έχουν τρακάρει & καταστραφεί ;;;;;

Απλά την θέση τους έχουν πάρει πλέον άλλα οχήματα, εξίσου ή και ακόμα ποιό γρήγορα από αυτά...

Ποιός θα αγόραζε σήμερα γρήγορο μικρό χωρίς αιρκοντίσιο, abs, ηλεκτρικά, Mp3, κλπ κλπ κλπ ;;;;

Άλλες εποχές, άλλες επιλογές. ;)

εγω οδηγαω 9 μηνες περιπου, μια φορα που βγηκε ενα σκυλι μπροστα μου, ευτυχως δεν ειχα καποιον απο πισω μου, φρεναρα, αλλα μπορω να πω οτι δεν το καρφωσα κατω τελειως, το πατησα στην αρχη αρκετα εκοψα πολυ φορα και μετα το πατησα ολο κατω. βασικα το ενιωσα στιγμιαια μονο να πιανει το abs. ισως αυτο γιατι ειχα αρκετη αποσταση απο το σκυλι, αλλα το ειδα οτι δεν θα φευγε απο το δρομο.

Εκει που βοηθαει παρα πολυ το abs και το ξερω σιγουρα απο τον θειο μου(ειναι οδηγος λεωφορειου) ειναι στα λεωφορεια. παλια χωρις abs ΔΕΝ εστριβε απλα, η θα επεφτες πανω στο αντικειμενο ή θα προσπαθουσε να το αποφυγεις και υπηρχαν πολλες πυθανοτητες για ντελαπαρισμα

Εκει που βοηθαει παρα πολυ το abs και το ξερω σιγουρα απο τον θειο μου(ειναι οδηγος λεωφορειου) ειναι στα λεωφορεια. παλια χωρις abs ΔΕΝ εστριβε απλα, η θα επεφτες πανω στο αντικειμενο ή θα προσπαθουσε να το αποφυγεις και υπηρχαν πολλες πυθανοτητες για ντελαπαρισμα

Και στον/ην οδηγό που βλέπει κάτι να πετάγεται στο δρόμο, κλείνει τα μάτια και πατάει τέρμα φρένο... :giveup:

Πλέον το abs παρέα με ένα έξυπνο κατανεμητή πέδησης κάνει θαύματα... (στα πλαίσια της φυσικής νομιμότητας βέβαια)

Δεν είπα ότι δεν έχω τρέξει ποτέ ούτε ότι δεν έχω κάνει το δικό μου μερίδιο από μακακίες στο δρόμο.

Επειδή είχα και εγώ Saxo γνωρίζω ότι όσο εύκολο ήταν να παρασυρθεί ο νεαρός άσχετος και να στουκάρει άλλο τόσο εύκολο ήταν, για μένα τουλάχιστον, να κάνει και πράματα που με άλλο όχημα θα ήταν αδύνατο να γίνουν.

OMG και εγώ τώρα, δηλαδή, θεωρείς ότι δεν βλέπουμε στο δρόμο τόσα πολλά σαξόραλα πια επειδή όλα έχουν τρακάρει & καταστραφεί ;;;;;

Απλά την θέση τους έχουν πάρει πλέον άλλα οχήματα, εξίσου ή και ακόμα ποιό γρήγορα από αυτά...

Ποιός θα αγόραζε σήμερα γρήγορο μικρό χωρίς αιρκοντίσιο, abs, ηλεκτρικά, Mp3, κλπ κλπ κλπ ;;;;

Άλλες εποχές, άλλες επιλογές. ;)

Σίγουρα υπερέβαλα:flower:

Όντως το saxo μέχρι ένα σημείο ήταν υποδιγμάτικό,αλλά όταν έπαιζες στο όριο το αυτοκίνητο είναι πραγματικά περίεργο στην συμπεριφορά του και ειδικά αν σου πέταγε την ουρά με τόσο σκληρά που ήταν όλα και το τόσο κοντό μεταξόνιο το έκαναν να είναι υπερβολικά απότομο.

Τα saxoralla δεν θα φύγουν εύκολα απ το προσκήνιο.Εξακολουθούν να είναι γρήγορα και να πατάνε ακόμα και golfάκια χάρη στην πολύ μικρή αναλογία κιλά/ίππο που έχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.