Jump to content

Ασύλληπτη οργή με Hardy Heron...

LevelOne

Recommended Posts

1) το φαντάστικα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, αλλά δε μου αρέσει σαν ιδέα κάθε τόσο να ξαναστήνω το λειτουργικό. και προς το παρόν, είναι μόνο το ασύρματο που θέλει τη διαδικασία αυτή.

2) δε με απασχολεί να περάσω τα φίλτρα του cs2, γιατί δεν τα χρησιμοποιώ. είναι άλλα εργαλεία που δουλεύω στο cs2 και λύνουν τα χέρια μου, τα οποία δεν υπάρχουν στο gimp. και φυσικά, δεν υπάρχει το raw workflow του capture one pro.

ψάχνωντας χθες, βρήκα ρυθμίσεις του wine και για τα 2 (cs2, capture one pro) αλλά δε φαίνεται καθόλου αναίμακτη σα διαδικασία.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
1) το φαντάστικα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, αλλά δε μου αρέσει σαν ιδέα κάθε τόσο να ξαναστήνω το λειτουργικό. και προς το παρόν, είναι μόνο το ασύρματο που θέλει τη διαδικασία αυτή.

Δε ξαναστήνεις το λειτουργικό, ένα drivers ξανα βάζεις. Τα πλεονεκτήματα που έχεις, έχοντας τη δυνατότητα να

αναβαθμήζεις τον πυρήνα του λειτουργικού είναι πολύ περισσότερα, απο τον κόπο για να εγκαταστήσεις ξανά ένα

driver. Εαν ο driver (module) βρίσκετα στο repository της διανομής τότε απλά το ξανακάνεις re-install (μπορεί

να το κάνει και μόνο του το εργαλείο λαμβάνοντας τον driver ως dep του kernel). Εαν τον driver τον έβαλες

εσύ με το χέρι τότε θα πρέπει να ξανακάνεις compile για τους λόγους που ανέφερα. Αυτό θα πρέπει να γίνει

για όλους τους drivers που βάζεις εσύ (που είναι εκτός του kernel).

2) δε με απασχολεί να περάσω τα φίλτρα του cs2, γιατί δεν τα χρησιμοποιώ. είναι άλλα εργαλεία που δουλεύω στο cs2 και λύνουν τα χέρια μου, τα οποία δεν υπάρχουν στο gimp. και φυσικά, δεν υπάρχει το raw workflow του capture one pro.

ψάχνωντας χθες, βρήκα ρυθμίσεις του wine και για τα 2 (cs2, capture one pro) αλλά δε φαίνεται καθόλου αναίμακτη σα διαδικασία.

Αν βρήκες τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για το wine, ωστε να εγκαταστήσεις τα προγράμματα που θες

τότε απλά ακολούθησέ την και λογικά θα παίξει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια είναι μειονέκτημα των

προγραμμάτων που δε βγάζουν εκδόσεις για linux, έστω και closed-source, όπως έχει γίνει με αρκετά άλλα

προγράμματα (matlab, mathematica, ...) και όχι μειονέκτημα του wine που δε τα υποστηρίζει.

Λάβε υπόψη σου οτι το wine για να υποστηρίξει ένα πρόγραμμα, θα πρέπει να γίνει reverse engineering.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.