Dorian Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2008 Ποια ηχεία θα προτείνατε 2.0 ή 2.1 ένα σύστημα μέχρι 100 €, το πολύ γύρω στα 150 αν έχουν σημαντική διαφορά. Θα προτιμούσα 2.1 αλλά τα πιο πολλά οικονομικά συστήματα 2.1 , κάτω από 150€ έχουν πολύ αδύναμα ηχεία και η πιο πολύ ισχύς πάει στο subwoofer. Οπότε σκεφτόμουν είτε τα T20 creative ή Z10 της logitexh . Σε παλιά θέματα πολλοί πρότειναν τα altec 5021, για τα οποία δεν έχω καμία εμπειρία από altec και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό ή έχουν βγει καλύτερα μοντέλα. Τώρα έχω κάτι παλιά creative inspire 5.1 δεν θυμάμαι μοντέλο, και ένα ζευγάρι της πλάκας. Τα ηχεία θα μπουν πάνω σε audigy 2 zs .
Maximus Μάϊος 13, 2008 #2 Μάϊος 13, 2008 Τα 5021, ίσως είναι το καλύτερο σετ 2.1 που έχω ακούσει, για PC.Τα Ζ-2300 π.χ. που πολλοί προτιμούν, απλά είναι για νταβαντούρι και παρτάκια.Για σοβαρότερες ακροάσεις, με sub που είναι ποιοτικό και εμπλουτίζει σωστά τον ήχο, θεωρώ πως τα 5021 υπερέχουν.
nikchris Μάϊος 13, 2008 #3 Μάϊος 13, 2008 Klipsch Promedia GMX A 180€Κλασεις καλυτερα απο οποιαδηποτε Logitech / Creative. Ειδικα Logitech δεν θα επαιρνα ουτε στον εχθρο μου, ο ηχος που βγαζουν ειναι για τα μπαζα. Τα Altec δεν τα εχω ακουσει ποτε.
Lavredis Μάϊος 13, 2008 #4 Μάϊος 13, 2008 Simfono kai egw me ton gznp ta 5021 einai i kaliteri epilogi sta 2.1
SirDiman Μάϊος 13, 2008 #5 Μάϊος 13, 2008 Simfono kai egw me ton gznp ta 5021 einai i kaliteri epilogi sta 2.1 Ρε φίλος, τοσα ποστ που ειδες δεν παραξενεύτηκες οτι εδω γράφουμε μονο ελληνικά??:giveup: Ασε που το λέει καθαρότατα στους ορους που έχεις αποδεχτεί... Στο λεω με φιλική διάθεση
Athens2004 Μάϊος 13, 2008 #6 Μάϊος 13, 2008 Klipsch Promedia GMX A 180€Κλασεις καλυτερα απο οποιαδηποτε Logitech / Creative. Ειδικα Logitech δεν θα επαιρνα ουτε στον εχθρο μου, ο ηχος που βγαζουν ειναι για τα μπαζα. Τα Altec δεν τα εχω ακουσει ποτε. Σκέφτομαι να τα αγοράσω αυτα . , Μιας και στο δωμάτιο που έχω το pc κάτι παραπάνω απο 2.1 θα ειναι ασκοπο ( λογω χώρου ) Θα παιξει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα π-380 που έχω τώρα ε
nikchris Μάϊος 13, 2008 #7 Μάϊος 13, 2008 ηχο τουμπανο βγαζουν, εχω δει προσφατα αυτα τα logitech:Logitech G51και δεν πιανουν μια μπροστα τους.
gtr_84 Μάϊος 13, 2008 #8 Μάϊος 13, 2008 Klipsch Promedia GMX A 180€Κλασεις καλυτερα απο οποιαδηποτε Logitech / Creative. Ειδικα Logitech δεν θα επαιρνα ουτε στον εχθρο μου, ο ηχος που βγαζουν ειναι για τα μπαζα. Τα Altec δεν τα εχω ακουσει ποτε.Απο τα χερια μου εχουν περασει τα χ-530 και Z2300 τα οποια ηταν κατι παραπανω απο καλα.Δυστυχως, παιζω με μια on-board realtek οποτε δεν μπορω να δω πραγματικα τις δυνατοτητες τους.Δεν διαφωνω για τα Klipsch αλλα μην λεμε υπερβολες οπως οτι τα logitech βγαζουν ηχο για τα μπαζα.
nikchris Μάϊος 13, 2008 #9 Μάϊος 13, 2008 Πριν απο αυτα τι ειχες; Ακουστικα;Αν βαλεις τα klipsch διπλα στα logitech θα καταλαβεις τεραστια διαφορα.Παντως κατι παραπανω απο καλα δεν ειναι με τιποτα. Κατι παρακατω ειναι το καλυτερο που μπορω να πω.
unstoppable Μάϊος 13, 2008 #11 Μάϊος 13, 2008 Αλλη μια ψηφος για τα 5021 αν σε περνει οικονομικα, τα εχω 3-4 χρονια και ειμαι πληρως ικανοποιημενος.
fotme Μάϊος 13, 2008 #12 Μάϊος 13, 2008 Σκέφτομαι να τα αγοράσω αυτα . , Μιας και στο δωμάτιο που έχω το pc κάτι παραπάνω απο 2.1 θα ειναι ασκοπο ( λογω χώρου ) Θα παιξει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα π-380 που έχω τώρα ε Sir Tom, εδω εισαι αν σκεφτεσαι αυτην την κατηγορια που σκεφτομουνα και εγω μεχρι που τελικα εβγαλα συμπερασμα. http://www.audioengineusa.com/ ψαξε στο net και δες μονος σου..
Athens2004 Μάϊος 13, 2008 #13 Μάϊος 13, 2008 Thnx ρε φίλος , εχεις κανένα απο αυτα ? Απο που τα πήρες online? , στους resellers δεν βλέπω Ελλάδα.
GeorgeVasil Μάϊος 13, 2008 #14 Μάϊος 13, 2008 Klipsch Promedia GMX A 180€Κλασεις καλυτερα απο οποιαδηποτε Logitech / Creative. Ειδικα Logitech δεν θα επαιρνα ουτε στον εχθρο μου, ο ηχος που βγαζουν ειναι για τα μπαζα. Μαλλον δεν θα εχεις ακουσει Ζ-2300 @X-Fi..(η καποια ανωτερη) Loud and Clear ΤΗΧ Λεμε. Και ρίχνουν και καμιά 100W απο πανω στα Klipsch, και ειναι και φτηνοτερα.
Maximus Μάϊος 13, 2008 #16 Μάϊος 13, 2008 Δεν έχουν μεσαία ρε συ τα Logi... Ούτε τα 5450, ούτε τα 5500, ούτε τα 2300. Το μπάσο και στα τρία είναι υπερβολικό και πλαδαρό, άστα να πάνε. Τα Altec δένουν πολύ καλύτερα σαν σετ, ενώ το sub είναι πιο κοφτό και ποιοτικό. Ακούς μπότα στα rock/metal και αισθάνεσαι σωστά, δεν κάνει εκρήξεις σαν των Logi. Άσε που αν αφαιρέσεις από το sub, για να μην ακούγεται τόσο έντονα, μετά δεν ακούγεται σωστά. Σκέτος nightmare σου λέω. Όσο για το ΤΗΧ, ελπίζω να μη θεωρείς ότι είναι σοβαρή "επίτευξη" - τα στάνταρ του ΤΗΧ δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο...
GeorgeVasil Μάϊος 13, 2008 #17 Μάϊος 13, 2008 Δεν έχουν μεσαία ρε συ τα Logi...Ούτε τα 5450, ούτε τα 5500, ούτε τα 2300. Το μπάσο και στα τρία είναι υπερβολικό και πλαδαρό, άστα να πάνε. Τα Altec δένουν πολύ καλύτερα σαν σετ, ενώ το sub είναι πιο κοφτό και ποιοτικό. Ακούς μπότα στα rock/metal και αισθάνεσαι σωστά, δεν κάνει εκρήξεις σαν των Logi. Δεν ακούω Rock/Metal αγαπητέ γιαυτό δεν έχω αποψη για την συγκεκριμενη κατηγορια μουσικης. RnB,Hip Hop,Beats,Party πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο. Οσο για το επίτευγμα ΤΗΧ ...εχεις να μου προτείνεις κατι ποιο ''σοβαρο'' που να μην αποτελείτε απο Spare κομμάτια στα ίδια λ7?
Maximus Μάϊος 13, 2008 #18 Μάϊος 13, 2008 Ακόμα και σε σοβαρή psychedelic (π.χ. Infected Mushroom, Deedrah και τα συναφή), υπάρχουν τρελές διαφορές στο μπάσο των Logi και το ποιοτικότερο μπάσο. Τα Logi απλά "επιδεικνύουν" τα watt τους, ενώ στα Altec ακούς τις λεπτομέρειες.Βέβαια, ο ήχος είναι υποκειμενικός στον καθένα, οπότε δεν τίθεται θέμα.Σίγουρα όμως εγώ θα προτιμούσα τα 5021 από τα 2300...:flower:
GeorgeVasil Μάϊος 13, 2008 #20 Μάϊος 13, 2008 Τα Logi απλά "επιδεικνύουν" τα watt τους, ενώ στα Altec ακούς τις λεπτομέρειες.Βέβαια, ο ήχος είναι υποκειμενικός στον καθένα, οπότε δεν τίθεται θέμα. Αυτο ξαναπεστο. Προσωπικά οταν "επιδεικνύω" τα watt μου...(:p)..τα αυτια μου δεν ειναι σε θεση να ακουσουν την λεπτομερια..οταν καθομαι διπλα τους ή μεσα στο δωματιο.(Can u?) Απλα ευχαριστιέμαι που ακούω δυνατό και καθαρό και χωρίς παραμόρφωση ηχο. Ισως φταιει και η μουσικη που ακουω,ισως φταίνε και τα αυτια μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.