jorg Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2008 Καλησπέρα.Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα παιδάκι που του άρεσε το σκάκι. Έμπαινε λοιπόν στο yahoo και έπαιζε κάνα 2 παρτίδες τη μέρα. αλλά μια μέρα αποφάσισε να κάνει format. Από τότε δεν έμπαινε στο σκάκι και ενώ έκανε κανονικα login πάνω που πήγαινα να μπω σε table με πετούσε λέγοντας ότι πρέπει να κάνω ή restart τον browser ή να καθαρίσω τα cache του browser και το πρόβλημα 8α διορθωθεί.Έχω δοκιμάσει τα πάντα, είδα ακόμα και τη βοήθεια του yahoo, τα προγράμματα που θέλει για να λειτουργήσει το game τα έχω εγκαταστήσει στο pc αλλά τίποτα. Ε λέω δεν μπορεί κάτι δεν 8α εγκαταστάθηκε σωστά στην επανεγκατάσταση... Ξανακάνω format, και πάλι τα ίδια.help xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 ..πιστευω εχεις δοκιμασει και με ΙΕ6 και 7? java κτλ υποθετω τα εχεις βάλει? ...για δες και με firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorg Μάϊος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Φίλε τα έχω κάνει όλα αυτά που λες αλλά τίποτα... και με firefox και με ΙΕ 6 και 7 δοκίμασα...καμιά άλλη ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.