Jump to content

Show your custom(or not)bench table.

phil1416003162

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Να 'μαι κι εγώ....Το δικό μου bench table με μόνο 10 ευρώ και πολλά λέω

τρύπα για το socket και για τα καλώδια από τους δίσκους και το τροφοδοτικό

6qia1e7plaqql98pshxt_thumb.jpg

και μία από επάνω

otbkfixnu4072w61uzel_thumb.jpg

εδώ φαίνονται και οι θέσεις για τους σκληρούς και το τροφοδοτικό

g45cn8cdy96o8incpx0i_thumb.jpg

εδώ αγκαλίτσα με την es blackops μου :p (thanx hipro πυροβολάει τελικά)

8yb0bg17elbxgxi20jgu_thumb.jpg

και το clearence από την βάση

ph2lxeqkvwsc2i29t3dz_thumb.jpg

άντε και μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει όταν με το καλό πάρω και τις κάρτες γραφικών που περιμένω

QX9650 (thanx hipro again), adata ddr3 (D9GTR inside), και ένα κανιστράκι του eleven (τούμπανο)

p8ganzf7nadcowdlkypj_thumb.jpg

και το custom phase μου

8g0jjo95336x99k3py35_thumb.jpg

πω πολύ φόρα πήρα :jump1:

πολύ καλό και λιτό

και πολύ οικονομικό σε σχέση με τα έτυμα του νετ

το bench table από τι είναι φτιαγμένο (υλικό)??:fist:

Σαν MDF βαμμένο μαύρο φαίνεται αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.

Ναι δύο κομμάτια MDF βαμμένα με ακρυλικό σπρέυ και πολύ μεράκι.Για αυτό που το θέλω είναι πολύ βολικό.Πλέον δεν βγάζω τροφοδοτικά,σκληρούς ούτε ξεβιδώνω συνέχεια την μητρική.:cool:

Ναι δύο κομμάτια MDF βαμμένα με ακρυλικό σπρέυ και πολύ μεράκι.Για αυτό που το θέλω είναι πολύ βολικό.Πλέον δεν βγάζω τροφοδοτικά,σκληρούς ούτε ξεβιδώνω συνέχεια την μητρική.:cool:

Μια χαρά είσαι. Και έχεις την άνεση να ανοίξεις όσες τρύπες θες π.χ. για νεράκι.

Ναι έχεις δίκιο για το πόσες μετατροπές μπορεί να γίουν ακόμα.Άσε που ένα πρωί το πήρα απόφαση και το απόγευμα το είχα έτοιμο.

Ωραιος.Στην αρχη ελεγα και εγω να βαλω τις βιδες να εξεχουν προς τα πανω σαν αποστατες οπως εσυ.Ισως το δοκιμασω αυριο κιολας:T:

αντί να το αγοράσεις δεν σκέφτηκες το ενδεχόμενο να το φτιάξεις μονος σου περίπου το ίδιο με αυτό ? για προσπάθησε γιατί φαίνεται εύκολο:whistle2:

Παρα πολυ ευκολο...

...ακου 140$...

σου φαίνεται πολύ δύσκολο να το φτιάξεις αυτό ? :D

Stdv2_640w.jpg

παρα να το αγοράσεις?:coax:

• 8 months later...

Ας φέρω στην επιφάνεια το thread αυτό με αφορμή την δημιουργία του δικού benchtable.

Mια γενική άποψη...

http://img12.imageshack.us/img12/3423/dsc00272j.jpg

Η λεπτομέρεια στην στερέωση της mobo και το αλουμινένιο ποδαράκι, όπου από μέσα περνάει η ντίζα...

dsc00270qur.jpgdsc00271v.jpg

Bίδα/ποδαράκι για την στερέωση του benchtable....

dsc00276fov.jpg

Mπορεί να σταθεί και κάθετα...

dsc00275j.jpgdsc00278t.jpg

Και μια τελευταία με όλα τα σύνεργα μαζί(ευχαριστώ crustytheclown)...

dsc00274l.jpg

To όλο πράγμα μου κόστισε πάνω-κάτω 10-15Ε, μόνο τις βίδες και τα σχετικά πλήρωσα.Το plexy υπήρχε(περίσσευμα από μια άλλη δουλειά), όπως και τα μηχανήματα για να κοπούν τα κομμάτια....Αυτά, ελπίζω να σας άρεσε....!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.