Jump to content

Show your custom(or not)bench table.

phil1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω θα μπορουμε να δειχνουμε τα bench tables μας οστε να παιρνουμε και να δινουμε ιδεες και λυσεις.

Ας ξεκινησω με το δικο μου.

Η βαση του project ηταν ενα σταντ αρχειοθετησης φακελων πανω στο οποιο βιδωθηκαν δυο κομματια μελαμινη.

Στο επανω μερος εγιναν οι απαραιτητες τρυπες για το βιδωμα της μητρικης και το περασμα των καλωδιων και των σωληνων.

Κατι που με απασχολουσε ιδιαιτερα ηταν οταν θελω να βιδωσω το κανιστρο να μην χρειαζεται να ξεβιδωνω την μητρικη.Ετσι μου ηρθε η ιδεα να κανω μια τρυπα κατω απο το socket.

post-407-1416073497,5695_thumb.jpg

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Σκεπτομενος τις διαστασεις της τρυπας επεσε το ματι μου πανω σε εναν 12αρη ανεμηστηρα.

Καθολου ασχημη ιδεα η ψυξη της πισω πλευρας της μητρικης σε μονιμη βαση:)

post-407-1416073497,6224_thumb.jpg

Με 4 παξιμαδια πεφτει ο 12αρης και βιδωνει μια χαρα το backplate για το κανιστρο:happy2:

post-407-1416073497,6426_thumb.jpg

Εφ'οσον εχουμε σιμαδεψει σωστα τις τρυπες της μητρικης,ειναι ετοιμη να βιδωθει πλεων μονιμα επανω.Μερικες παχιες ελαστικες ροδελλες που βρηκα σε ενα χρωματοπωλειο ηταν ιδανικες για αποστατες.

post-407-1416073497,6605_thumb.jpg

post-407-1416073497,6791_thumb.jpg

Και εδω ειναι η τελικη μορφη.Το μονο που θελω να προσθεσω ειναι ενα λαμακι να κραταει τις καρτες γραφικων.

Αυτα απο εμενα περιμενω τις δικες σας ιδεες:T:

post-407-1416073497,6969_thumb.jpg

post-407-1416073497,721_thumb.jpg

tank και ψυγείο 2σε1?

από που και πόσο phil?

μαζεμένη η όλη καταστασή όμορφο...

Ναι το tank μολις το ειδα το αγορασα.Απο το Multirama Xtreme.Eχει φερει πολλα νεα εξαρτηματα για υδροψυξη.

Thanks.

Καλα πολυ ωραια δουλεια εχεις κάνει λέμε dude...:T: κανονικό benchoεπιπλο :D ...

και παρεπιπτόντως δεν θα μου καθότανε και ασχημα κάτι τέτοιο ως κανονικο κουτι PC... μια λογική συνέχεια ας πούμε του γραφείου μου στο ιδιο υψος πάντα... :hmm:

... δεν θα μου καθότανε και ασχημα κάτι τέτοιο ως κανονικο κουτι PC...

Κι εγω αυτο σκεφτομαι τελευταια...Βαλε-βγαλε στο case ειναι μεγαλη ταλαιπωρια

@Phil :T:

Καλα πολυ ωραια δουλεια εχεις κάνει λέμε dude...:T: κανονικό benchoεπιπλο :D ...

και παρεπιπτόντως δεν θα μου καθότανε και ασχημα κάτι τέτοιο ως κανονικο κουτι PC... μια λογική συνέχεια ας πούμε του γραφείου μου στο ιδιο υψος πάντα... :hmm:

Κι εγω αυτο σκεφτομαι τελευταια...Βαλε-βγαλε στο case ειναι μεγαλη ταλαιπωρια

@Phil :T:

Thanks παιδες.Απο τοτε που επαιζα με το phase ειχα σταματισει να βαζω τα πραματα σε κουτι.

Ωραίο thread, phil, πολύ καλή πατέντα.

Εχω στα σκαριά ενα benchofurniture απο Plexy, σκέτο ΙΚΕΑ. :p

Οταν με το το καλό το τελειώσω θα ποστάρω. Ευγε.

Μήπως να το κάνω sticky?

Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι ηλίθιο; :innocent: αν χρησιμοποιήσεις καλή ώρα ένα γραφείο και βιδώσεις τα πάντα επάνω είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσεις για το κύκλωμα της υδρόψυξης ένα μικρό και λεπτό σώμα καλοριφέρ αντί του ψυγείου χωρίς ανεμιστήρια; θεωρητικά δεν θα έχει μονίμως τη θερμοκρασία δωματίου λόγω όγκου και απόλυτη ησυχία;

Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι ηλίθιο; :innocent: αν χρησιμοποιήσεις καλή ώρα ένα γραφείο και βιδώσεις τα πάντα επάνω είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσεις για το κύκλωμα της υδρόψυξης ένα μικρό και λεπτό σώμα καλοριφέρ αντί του ψυγείου χωρίς ανεμιστήρια; θεωρητικά δεν θα έχει μονίμως τη θερμοκρασία δωματίου λόγω όγκου και απόλυτη ησυχία;

Η θερμοκρασια ναι δεν θα εχει μεγαλες αλλαγες λογο του μεγαλου ογκου του νερου αλλα η αντλια που θα χρειαστεις για να δουλεψεις το κυκλωμα θα σε ενοχλει. Γιατι οι "απλες" που χρησιμοποιουνται στα custom W/C δεν θα αντεξουν ενα τετοιο κυκλωμα.

...πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει εύγε μαν:clap: ...δεν γίνεται με τα κουτιά πλέον πολύ ταλαιπωρία!

Μπράβο bro:T: Πολύ καλή ιδέα. θα την εφαρμόσω και γώ μου φαίνεται....

αφού κρύψω όλα τα παπούτσια και τις παντόφλες της γυναίκας στο σπίτι...ξέρει και καλό σημάδι...:hehe:

αφού κρύψω όλα τα παπούτσια και τις παντόφλες της γυναίκας στο σπίτι...ξέρει και καλό σημάδι...:hehe:

xaxaxaxa uberLol :D:D :jump::D

Νομιζω πως αν το φτιαξεις σαν κουτι(πχ με πλαινα καπακια που μπαινοβγαινουν ωστε να κρυβουν τα πολλα καλωδια/εντοσθια) και το εχεις πανω/κατω/κοντα στο γραφειο δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις

Αλλα καλου κακου παρε κι ενα κρανος...

Παρε μια ιδεα ;)

http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=33938

@phil πολυ ωραιο το table :T:

Ωραίο thread, phil, πολύ καλή πατέντα.

Εχω στα σκαριά ενα benchofurniture απο Plexy, σκέτο ΙΚΕΑ. :p

Οταν με το το καλό το τελειώσω θα ποστάρω. Ευγε.

Μήπως να το κάνω sticky?

ωραιο thread :T:
...πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει εύγε μαν:clap: ...δεν γίνεται με τα κουτιά πλέον πολύ ταλαιπωρία!

Παρε μια ιδεα ;)

http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=33938

@phil πολυ ωραιο το table :T:

Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια,αλλα οι βασικες ιδεες ειναι κλεμενες:whistle2:

Αυτο για το οποιο ειμαι περιφανος ειναι η τρυπα κατω απο το socket για το backplate:flex: Μπορειτε να το ονομαζετε απο δω και περα "the phil's way" οπως λεμε "the Voudas way" :rofl:

Μακη κορυφαιο αυτο με τις παντοφλες:hehe:

Mortis εσυ δεν εχεις μια ωραια βαση για μητρικες;Για ριξε καμια φωτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.