ison Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2008 Επειδη σκεφοτμαι να το τσιμπησω μεταχειρισμενο ξερετε αν το cd key ειναι το μονο που χρειαζετε για το Online? Μην ειναι δλδ συνδεδεμενο με καποιο account / email κλπ.(Αν υποθεσουμε οτι ο πωλητης ειναι σωστος και δεν κρατηση το cd key για παρτη του)ΥΓ ΓΙΑ ΤΟ CALL OF DUTY 4 αναφερομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Μάϊος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 Δεν κανεις account . Το βάζεις στο game και μπαίνεις. Θα σου πετάξει μήνυμα ότι το έχει και κάποιος άλλος. Αλλα δύσκολο το κόβω... Ενημέρωσε τον ότι το θέλω για online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 12, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 και να το κρατήσει πάλι θα μπαίνεις... σε λίγους σέρβερς έχω δει έλεγχο για duplicate serial... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 και να το κρατήσει πάλι θα μπαίνεις... σε λίγους σέρβερς έχω δει έλεγχο για duplicate serial...Αν κάποιος παίζει εκείνη την ώρα δεν σε αφήνει Κώτσο. Και τον έλεγχο τον κάνει ο Master server αν δεν απατώμαι. Εν τω μεταξύ το online παίζει και χωρίς CD, ακόμα και χωρίς crack. Αν δεν είσαι 1000% σίγουρος μη το πάρεις για μένα. Δεν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 12, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 Μαλιστα οκ παιδες thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάϊος 12, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 ναι ετσι ειναι,αν παιζιε ο αλλος μορτης με το cd key δεν μπορεις να μπεις αλλα αν οχι δεν εχεις κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Μάϊος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Όχι μόνο αυτό.. πχ εγώ με το key σου μπαίνω σε ένα online server κάνω haxx τρώει ban το key(quid) και το χάνεις μια για πάντα.. οπότε τζάμπα τα ευρόπουλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.