Jump to content

Καινούριο DVDROM (?)

Costasdr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή το, κατά τα άλλα σκυλί, Pioneer 117 DVD-ROM που είχα μάλλον μας άφησε χρόνους (ότι DVD και αν βάλω μέσα απλά αναβοσβήνει όλη την ώρα το πράσινο λαμπάκι, ενώ στο My Computer δε δείχνει τίποτα) σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο δεύτερο drive (έχω και ένα Samsung DVD-RW επίσης πολύ καλό). Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή συμφέρει να πάρω σκέτο DVD-ROM? Επίσης υπάρχει κάποιο καλό που έχετε υπόψη σας? Βασικά δε θέλω 2ο DVD-RW γιατί έχω ένα κόλλημα με το ότι γενικά κάνουν πιο πολύ ώρα να διαβάσουν τα δισκάκια όταν τα βάζεις μέσα :tomato:. Τεσπα. Το θέμα είναι υπάρχει κάποιο DVD-ROM που να αξίζει αυτή τη στιγμή (κατά προτίμηση slot) ή δεν αξίζει να πάρω κάτι και απλά να περιμένω να πέσουν τα blu-ray?? (λέμε τώρα...)

Βασικά δε θέλω 2ο DVD-RW γιατί έχω ένα κόλλημα με το ότι γενικά κάνουν πιο πολύ ώρα να διαβάσουν τα δισκάκια όταν τα βάζεις μέσα :tomato:.

???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331696

προσωπικά δεν πιστεύω να το καταλάβεις καθόλου

ισχυει αυτο με την ταχυτητα προσπελασης.

παντως πριν το αλλαξεις κανε και μια αναβαθμιση firmware .

δεν κοστιζει τιποτα και μπορει να ξεσκαλωσει(για οσο αντεξει)

ισχυει αυτο με την ταχυτητα προσπελασης.

παντως πριν το αλλαξεις κανε και μια αναβαθμιση firmware .

δεν κοστιζει τιποτα και μπορει να ξεσκαλωσει(για οσο αντεξει)

Βασικά από όσο έχω ψάξει επειδή είναι και ψιλοπαλιό μάλλον έχω το τελευταίο firmware ανεπίσημο μάλιστα γιατί τότε που το είχα πάρει ήταν της μόδας τα region-free firmware. Θα το κοιτάξω πάντως.

Δεν νόμιζω ότι έχουν και μεγάλες διαφορές τα dvd-rom όλα πάνω κάτω το ίδιο είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.