unknown Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2008 =:-Oυπαρχει καποιο προγραμμα που να δινω τις πραξεις στην ΑΤΔ λιστα μου η δεντρο και να εμφανιζει γραφικα(κουτακια διευθυνσεις περιχομενα) τη λιστα η το δεντρο μου πριν και μετα την εκτελεση των πραξεων??ως εναλλακτικη των printf σε καθε πραξη ωστε να βλεπω πιθανον λαθη στη διαχειριση της λιστας η του δεντρου..ζηταω πολλα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 αν το googleάρεις σωστά θα βρεις γραφική αναπαράσταση όλων των αλγορίθμων απο κάνα αμερικάνικο πανεπιστήμιο με κώδικα σε java κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 εμεις C κανουμε... αφου η java δεν εχει δεικτες? πως?? τεσπα..δεν ψαχνω παραδειγματα θελω το συγκεκριμενο που εχω να το υλοποιει γραφικα..δεν υπαρχει ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 http://nova.umuc.edu/~jarc/idsv/lesson1.htmlκάτι σαν αυτό έλεγα.huffman tree κοίταζα τότε προφανώς δεν έκανες τον κόπο να googlάρεις depth first traversal ίσως σε βοηθήσει να εικονοποιήσεις πιο εύκολα με printf το δέντρο σου.το πρόβλημα είναι ο κώδικας ή ο αλγόριθμος για το πως θα κάνεις αυτό που θέλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 επειδη σε μια συναρτηση (αποκρυψη κωδικα τρομαρα τους)γινεται της ποπης με τους δεικτες και τελικα η λιστα που διαχειριζομαι δεν εχει τη μορφη που περιμενα-ηθελα να φτιαξω..τεσπα ουτως η αλλως δεν προλαβαινω γιατι ληγει και η προθεσμια ..θα γεμισω τον τοπο printf... debug και ο θεος βοηθος ..λολ....εδιτ... πρακτικα θα μου χρειαστουν πουθενα οι λιστες και τα δεντρα? η ειναι καθαρα εγυκλοπεδικες γνωσεις? γενικα μιλαω που θα μπορουσαν η που υλοποιουνται τετοιες δομες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.