Jump to content

φθηνο πολυεργαλειο?

fragou14

Recommended Posts

εγω πηρα ενα κουτακι ξυλινο απο Praktiker με 12 € .

απειρα εργαλεια /εξαρτηματα μεσα.

7 ευρω κανανε μονο οι δισκοι οριτζιναλ Dremel.

μια χαρα εκανα την δουλεια μου.

P.s.

οσοι λενε οτι τα φτυσαν τα εργαλεια τους λογικο ειναι αμα το ζορισεις για πολυ ωρα.

απλως δουλεια>σταματας ~5 λεπτα>συνεχιζεις=profit.

got mine απο μοναστηρακι(επι της Αθηνας)

με 20 ευρω και κανει παπαδες.

Αμην.

το πηρα σημερα!!

την ωρα που το δοκιμαζα πανω σε ενα παλιο κουτι ο δισκος κοπης εσπασε....

ηταν μουφα ή εγω εκανα μ_λ@κ1α....

αν παρω original dremel δισκους θα εχω τετοια???

εχει το πρακτικερ???

τα τρυπανακια που ειχε μεσα δεν τρυπαγαν το κουτι....

αυτα που εχει το σετ με τα εξαρτηματα του dremel κανουν για τρυπες στο case...

αυτα.....

:p!!!!!ΧΕΛΠ!!!!!:p

Ο δίσκος κατα πάσα πιθανότητα έσπασε απο δικό σου λάθος.Αν μπεί ο δίσκος μέσα σε χαραμάδα η παραμικρη λάθος κίνηση θα τον κάνει να σπάσει.

Τώρα όσο για τα τρυπανάκια του original dremmel δέν νομίζω να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω απο αυτά που έχεις... :hmm:

Διαφονω με τον κωστακη αν παρεις αυθεντικα dreamel τρπανακια τηα κανεις τελεια την δουλεια σου ετσι εκανα και εγω και ειδα προκοπη με της τριπες το κανουν επιιδες αυτο για να πηγενεις να παιρνεις ανταλακτικα (ειναι λιγο ακριβα και δισκακια παρε λιγο πιο χοντρα για να μην λιονουν τοσο εφκολα και να μην σπανε ) Υπαρχει ολοκληρο stand θα δεις εκει και θα με θυμηθεις φιλε :hi:

Το praktiker εχει σε οποιο και να πας

Δεν υπαρχει λογος να παρεις τρυπανακια dremel, πηγαινε σε οποιοδηποτε μαγαζι με εργαλεια και παρε κανονικα για δραπανο, μεχρι 3mm που παιρνει.

Αν εννοεις για τρυπες ανεμιστηρα

1) σημαδευεις 2 κυκλους ομοκεντρους, ο πρωτος στη διαμετρο που θες και τον αλλο λιγο πιο μεσα

2)ειτε τρυπας γυρω-γυρω στην περιμετρο του εσωτερικου με τρυπανακι ανα μικρα διαστηματα και μετα κοβεις το περισσεμα ή κοβεις κατευθειαν τον εσωτερικο κυκλο με δισκακια κοπης (imo πιο δυσκολο).

3) με τα σβουρακια κτλ ή με λιμα τρως το επιπλεον μεταλλο μεχρι να πλησιασεις τον εξωτερικο κυκλο.

4) με γυαλοχαρτακια ή ψιλο σβουρακι καθαριζεις τα γρεζια.

5) Προαιρετικα περνας λιγο μινιο ή αλλο χρωμα με μια μπατονετα πανω στο κοψιμο για να μην σκουριασει ΑΝ ειναι σιδερενιο το κουτι.

Φυσικα υπαρχουν κι αλλοι τροποι αλλα με ντρεμελοειδες αυτοι χρησιμοποιουνται κυριως.

Δεν το ειχα σκεφτει για τα αλλα τριπανακια και το μαγαζι με τα εργαλεια σωστη σκεψη tasosmos:smoke:

παντως οι δισκοι dremel ουτε σπανε και δε λιωνουν (στη κυριολεξια) οπως του globus πχ

o yeahhhhh αυτο παρατηρω και για αυτο το προτεινα και στον fragou14 (κατι ξερω εχω χαλασει εγω δισκακια :D)

Το παιδί δέν είπε οτι του έλιωσαν ... οτι έσπασαν είπε!ότι δίσκους και να πάρει αν δώσει κλιση στο dremmel όσο κόβει το δισκάκι θα σπάσει. τέλοc

Τώρα για τα τρυπανάκια ίσως να έχετε δίκιο δέν ξέρω!

!!!!! αμα ειναι χοντρο το δισκακι ΟΥΤΕ λιονει ευκολα ΟΥΤΕ σπαει ευκολα :jump:

το εχω κανει και εχει σπασει αλλα σου λεω οτι σπαει λιγο πιο δυσκολα αποτι το ΨΙΛΟ ΤΕΛΟΣ:woot:

οι τρυπες που θελω ειναι για τις βιδες του fan.....βασικα θα βαλω βιδες με μακρος και θα ειναι αποστατες για το fan του rad...

ο Κωστακης εχει δικιο ....εδωσα κλιση, οχι μεγαλη αλλα ηταν αρκετη για να σπασει....

οποτε παω να αγορασω για δραπανο μεχρι 3mm????

Οι δίσκοι του αυθεντικού ντρέμελ απλά κρατάνε λίγο περισσότερο.

ΜΙΛΑΜΕ πάντα για τους ενισχυμένους από ανθρακονήματα.

Ανεξαρτήτως κατασκευαστή μόλις δεχτούν ελάχιστη στρέβλωση έσπασαν τα άτιμα.

Η οικονομία που σου προσφέρουν αυτά του ξύλινου κουτιού του πράκτικερ είναι τέτοια που συμφέρει να παίρνεις το κουτί με όλα μέσα παρά σκέτα δισκάκια ντρέμελ

οντως τα δισκακια του ξυλινου κουτιου ειναι μια χαρα

απλα καλο ειναι να τα χρησιμοποιειτε με το γνησιο αξονακι του dremel

μιας και αυτο που περιεχεται sto kit, στραβωνει πολυ πιο ευκολα,

με αποτελεσμα να γυρναει εκκεντρα το δισκακι και να σπαει ακομα πιο ευκολα.

για αυτους που δεν κανουν και πολλα κοψιματα

ή χρησιμοποιουν αλλο εργαλειο για αυτα και εχουν το dremel για τα ψιλα,

πολυ βολικα, ανθεκτικα και εγγυημενα σταθερα στο κοψιμο, ειναι και τα dremel speed-click

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.