Jump to content

φθηνο πολυεργαλειο?

fragou14

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερες!!!

λοιπον θα βαλω νερο στο pc μου και λογο του οτι ειναι μικρο [το pc...:p(soprano)]

πρεπει να κανω καποια κοψιματα και καποιες τρυπες...

και θελω να αγορασω ενα πολυεργαλειο, σαν το dremel ας πουμε, αλλα ειναι ακριβο για το budget μου

.... θελω ενα πιο φθηνο (απο πρακτικερ, αλεξ πακ, καρφουρ κλπ)

χρειαζομαι ενα που να κοβει κουτι και πλεξι, να ανοιγει τρυπες σε αυτα και να τα τριβει.....

θελω να μου πειτε που να κοιταξω, τι να ψαξω, και ποσο θα μου στοιχισει??

!!!!!ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!

υγ: πριν λιγο βρηκα αυτο ....κανει??

υγ2:τι αλλο θα χρειαστω???

αυτο με τα 27 μου γυαλισε.......

δεν χρειαζετε να παρω κανα εξαρτημα τα εχει μεσα???

Eπειδη τα εργαλεια τα αγοραζεις για μια ζωη καλο ειναι να παρεις το Dremel.

Γνωμη μου.

BSG 135

Σετ μοντελισμού

Iσχύς: 135W Ταχύτητα: 10000-35000rpm

αυτο εχει 27.....

απο που 8α παρω εξαρτηματα και πως θα τα ζητησω???

Μαλλον τα μπερδεψες bro, αυτο με τα 27€ ειναι 135w...

Εχει και αξονα απ'οτι βλεπω στο βαλιτσακι οποτε μια χαρα ειναι.

Αν δεν το χρησιμοποιήσεις πολύ, δεν αξίζει να δώσεις 50αρικο για το dremel...

μα καποιες τρυπες θα κανω και μερικα κοψιματα στο κουτι και στο πλεξι..τπτ αλλο...

πειτε μου απο που να αγορασω εξαρτηματα και πως να τα ζητησω η να τα ψαξω

οκ :):)

θα το παραγκειλω και αν ειναι θα ξαναρωτησω

!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Εγω νομιζω οτι αμα παρεις dreamel δεν θα κατσεις στην 1 η 2 τριπες θα ποροθεις και θα συνεχισεις οποτε θα χρειαστεις τροχακια [Το ανοτερο που μπορει να σου δωσει ειναι 5 τροχακια :blink:]

εγω νομιζω οτι αμα παρω dremel και κανω μονο 2 τρυπες και δεν το ξαναχρησιμοποιω

θα κλεω τα λεφτα μου....

Imo αν δεν το χρησιμοποιεις δεν υπαρχει λογος να παρεις οριτζιναλ, εχει τα διπλα € τουλαχιστον και δεν εχει μαζι ευκαμπτο αξονα που ειναι πολυ βολικος για μικροδουλειες.

Εξαλλου και το πιο φτηνο εχει 2 χρονια εγγυηση, αμα τα φτυσει το πας πισω και παιρνεις καινουργιο...

Το μικρό το έχω πάνω από χρόνο και δεν του έχω συμπεριφερθεί με ευλάβεια. Ακόμη εδώ είμαι και με τσινάει να το χρησιμοποιήσω. Ορμήστε στα 25άευρα.

Για πιο λογο θεσ το dreamel? για να ανηξεις τριπες για τα καλοδια?

χρειαζομαι ενα που να κοβει κουτι και πλεξι, να ανοιγει τρυπες σε αυτα και να τα τριβει.....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το 2ο το βρισκεις στα alex pak ως doit και στα praktiker/carrefour ως globus.

εχουν κατι ψευτικα δισκακια κοπης...θα παρεις πιθανοτατα και ενα πακετακι με δισκακια dremel

Eμενα το γνησιο Dremel (80 ευρω αν θυμαμαι καλα) τα εφτυσε στο 1ο mod κουτιου,ενα κινεζικο (18 ευρω) καηκε με λιγο ζορισμα και τελευταια πηρα ενα Ολλανδικο ονοματι ΚΙΝΖΟ (30 ευρω) εδω και 1.5 χρονο το εχω ξεσκισει και δεν παραπονιεται.

Ανταλλακτικα παντως παιρνω γνησια Dremel,τα ιμιτασιον δεν αξιζουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.