Reselie Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2008 Καλημερα παιδια Αποφασισα να moddarw λιγο το case μου οπως και να μπει μια καλη υδροψυξη αλλα σκεφτομαι να μην ξεπερασει τα 250ευρωπουλα.. Αφτο που σκεφτομαι ειναι να μπει cpu-VGA. εχω 2 3870 c/f αλλα αν δεν φτανουν τα φραγκα για κατι καλο δεν με πειραζει προσωρινα να μπει μονο η μια εφοσον η δευτερη ειναι χ4 αρα δεν ζεστενεται.Το συστημα μου ειναι απο κατω.Τι μου προτεινετε? Eυχαριστω προκαταβολικα. Case:Coolermaster Cosmos RC1000 Mobo:Asus p5k @ 510FSB CPU:Intel 6750 @ 3600Mhz Aircooled 24/7 x7multi VGA:2xHD3870 c/f Ram:2x1Gb Geil pcultra 6400 @ 1020Mhz 5-4-4-13 PSU:Hiper type R modular 580 Watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάϊος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Καλησπέρα,Radiator XSPC RS240 Dual 240mm 33€Διπλό ψυγείο που χωράει άνετα στην οροφή του CosmosPump XSPC X2O 750 Dual 5.25" Bay 52€Αντλία 750lt/h ενσωματωμένη σε ρεζερβουάρ 2x 5.25" baysTube XSPC High Flex 1/2" Clear/ UV Blue 1m 8€ τα δύο μέτραFitting XSPC G1/4" - 1/2" OD Plated 2,3€/τεμΣύνολο περίπου 100€ και σου μένουν 150€ για blocks CPU και VGA(s), με τα οποία παίρνεις ένα μπλοκ για τον επεξεργαστή και ένα πλήρης κάλυψης για την μία κάρτα, όπως αυτό, ή ένα για επεξεργαστή και δύο (μόνο gpu) για τις κάρτες.Υπολόγισε και 12-30€ για δύο ανεμιστήρες για το ψυγείο. Εάν δεν έχεις ήδη.Ούτε μόντα δεν χρειάζεται να γίνει στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 hmm θα προτιμουσα μια καλη αντλια εξω απο το reservoir..εχω υποψην την swiftec pou μπαινει ανετα και στη θεση του κατω ανεμιστηρα στο cosmos. Οπως και για καρτα το GFX fuzion Της D-Tek.. αλλα επειδη δεν εχω αλλη εμπειρια σε υδροψυξη θα ηθελα την γνωμη σας.Ty Μιchalis76.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάϊος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Η δική εμπειρία μου έχει δείξει ότι εαν κρατήσεις τους σωλήνες όσο γίνεται κοντύτερους και χωρίς πολλές γωνίες, δεν χρειάζονται ισχυρές αντλίες.Φαντάσου, ξεκίνησα με μία Eheim 1250 (1200lt/h), μετά πήγα σε μία Asetek με ενσωματωμένο τανκ (1020lt/h) και τώρα ετοιμάζομαι για μία τέτοια (510lt/h).Για την Swiftech που λες θα σου πρότεινα και αυτό και να βγάλεις τα ρακόρ από την μία μεριά πχ. από πάνω, αλλά θα ξεφύγεις στο κόστος.Άλλωστε μπορείς αργότερα σε αυτά που σου προτείνω, να προσθέσεις δεύτερη αντλία.Το fusion είναι μία χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 16, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 Τελικα αυτα που θα μπουν ειναι :Αντλια swiftech mcp655GPU blocks:2χgfx fuzion Δ-τεκ1x GTX μονο kαι 1x Διπλο(ακομα δεν ξερω τι διπλο..)τανκ ενα της aerocool νομιζω που ειναι με passive ψυξη με χαλκο που μου εστειλε ο Daidalos.τωρα για CPU BLock δεν εχω αποφασισει ακομα...θα περασω απο εχτρεμε να δουμε..(οπως και για διπλο ψυγειο και για τα υπολοιπα...)Αυτο που μου προτεινες τι ειναι? Κεφαλη για την αντλια? σε τι θα βοηθισει?Επισης στο κυκλωμα αν μπουν 1/2" δεν θα ειναι ευχρηστα? Καλυτερα 3/8? Προσωπικα (και για αισθητικους λογους και λογο προτιμισης) προτιμω 1/2"Καλυτερα τι ειναι?Μιχαλη Thanks για την βοηθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάϊος 16, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 ...Αυτό που μου πρότεινες τι είναι? Κεφαλή για την αντλία? σε τι θα βοηθήσει?Ναι είναι κεφαλή για την αντλία. Σου δίνει την δυνατότητα να βγάλεις τα ρακόρ από όποια μεριά θέλεις. Δύο επάνω ή δύο κάτω ή ένα επάνω ένα κάτω. Γλυτώνεις και τυχόν γωνίες. Λειτουργεί και σαν αντικραδασμική βάση στήριξης και κάνει την αντλία και πιο όμορφη.Επίσης στο κύκλωμα αν μπουν 1/2" δεν θα είναι εύχρηστα? Καλύτερα 3/8? Προσωπικά (και για αισθητικούς λογούς και λόγω προτίμησης) προτιμώ 1/2"Καλύτερα τι είναι?Από αισθητικής άποψης και εγώ προτιμώ 1/2". Είναι πιο macho. Από λειτουργικότητα και ευκολία εγκατάστασης καλύτερα 3/8". Από διαφορά απόδοσης; Ελάχιστη έως καθόλου. Βασικά εξαρτάται και από τα blocks & αντλία.Μιχάλη Thanks για την βοήθεια..Παρακαλώ, anytime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 16, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2008 ωραια..Μαλλον 99% δευτερα θα λαβω το δεμα απο τον Δαιδαλο οποτε περναω απο μουλτι να παρω τα υπολοιπα και βλεπουμε..Οτι ιδεα υπαρχει για να γινει καλυτερο το κυκλωμα δεκτη...Αρκει να υπαρχει διαφορα..οχι για 1 βαθμο..αισθητη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lantzoipyrgos Μάϊος 19, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2008 Aν μένεις αθήνα πήγαινε στα multirama στουρνάρη εκει θα βρείς να κάνεις της καλύτερες υλοποιήσεις για τον απλό λόγο οτι τα παιδιά ολα μέσα εκεί είναι πυρινικοί επιστήμονες στο θέμα της υδρόψυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 19, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2008 αυτο να λεγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.