Borg Μάϊος 13, 2008 #81 Μάϊος 13, 2008 ειπε ο σουφλιας πως θα αλλαξουν και τα τελη κυκλοφοριας. θα καταργηθει η ********** του να πληρωνεις αναλογα με τι κινητηρα εχεις και θα πληρωνεις αναλογα με το ποσο ρυπαινεις.4 κατηγοριες θα υπαρχουν. οσοι ειναι κοντα στο μηδεν σε ρυπους δεν θα πληρωνουν καθολου τελη.επιτελους θα παρω την veyron
gbak Μάϊος 13, 2008 #82 Μάϊος 13, 2008 προς γλυφαδα και αεροδρομιο παιζει κανα βενζιναδικο ρει...ξερεις κανενας?...εχω κλειστει δυο μερες μεσα στο σπιτι...εχω και τον αχορταγο εξω...γκαζια και 5ευρω...και την εχω ακουσει ολιγον τι..
greekfragma Μάϊος 13, 2008 #84 Μάϊος 13, 2008 , τα υβριδικα καινε βενζινη και εχουν και μπαταριες επανω , πχ στη πολη πανε με τη μπαταρια, ο βενζινοκινητηρας φορτιζει τις μπαταριες. Που το ακουσες οτι ο μισος πλανητης πειναει , 170million εγω ειδα , εσυ που το ειδες το 3.3 billion? θα μας πνιξεις ρε νομιζω ηταν φανερο οτι το ''μισος πλανητης'' ηταν σχημα λογου. επισης ειπα οτι δεν το κατεχω το αντικειμενο και πολυ και οσο πατατα και να ειπα τουλαχιστον δεν περιμενα απο σενα να βγεις και να ποσταρεις με αυτο το τροπο. μπορεις και καλυτερα.
GoMaR Μάϊος 13, 2008 #86 Μάϊος 13, 2008 προς γλυφαδα και αεροδρομιο παιζει κανα βενζιναδικο ρει...ξερεις κανενας?...εχω κλειστει δυο μερες μεσα στο σπιτι...εχω και τον αχορταγο εξω...γκαζια και 5ευρω...και την εχω ακουσει ολιγον τι..αστα να πανε , ανοιγω 1η 2α , και βλεπω τη βελονα να πεφτει...τουλαχιστον 1 γραμμη
CaptainMilo Μάϊος 13, 2008 #87 Μάϊος 13, 2008 Μετά από μία σχεδόν ώρα αναμονή σε μια ομολογουμένος τεράστια ουρά , και μόλις φτάνω 4ος με τα επίπεδα αδρεναλίνης/συγκίνησης/συναισθηματικής φόρτισης στα ύψη , βγαίνει ο τυπάς του πρακτορίου να δηλώσει πως αμόλυβδη τέλος....Ορισμένες καταστάσεις είναι χειρότερες και από το jokerΣτο καπάκι , το ραδιόφωνο ανακοινώνει τα 2 μοναδικά πρατήρια που έχουν πια απόθεμα , και οι ουρές τους χτυπάνε άνετα τα 500 αυτοκίνητα και βάλεΠάλι καλά που αύριο έχει service το τουτού και θα την αράξει στο συνεργείοΤο θέμα είναι το πώς θα φύγει από εκεί , καθώς όπου να'ναι θα ανάψει και η λυχνία καυσίμουΑπό την στιγμή που ανάψει , γνωρίζουμε χονδρικά πόσα χλμ μπορεί να βγάλει;
petr00kos Μάϊος 13, 2008 #88 Μάϊος 13, 2008 40 εως 60 αναλογα την ρεζερβα ? ΤΑΤΟΙΟΥ μεταμορφωση εχει μια ΣΙΛΚ ΟΙΛ που εχει. εχει ο τυπος δικο του βυτιο και φερνει μονος του. εγω ειμαι φουλ
angelos Μάϊος 13, 2008 #89 Μάϊος 13, 2008 κατί ξέρουμε και εμείς που δεν έχουμε αμάξι...ούτε βενζίνες ούτε service:)
ison Μάϊος 13, 2008 #90 Μάϊος 13, 2008 Μετά από μία σχεδόν ώρα αναμονή σε μια ομολογουμένος τεράστια ουρά , και μόλις φτάνω 4ος με τα επίπεδα αδρεναλίνης/συγκίνησης/συναισθηματικής φόρτισης στα ύψη , βγαίνει ο τυπάς του πρακτορίου να δηλώσει πως αμόλυβδη τέλος....Ορισμένες καταστάσεις είναι χειρότερες και από το jokerΣτο καπάκι , το ραδιόφωνο ανακοινώνει τα 2 μοναδικά πρατήρια που έχουν πια απόθεμα , και οι ουρές τους χτυπάνε άνετα τα 500 αυτοκίνητα και βάλεΠάλι καλά που αύριο έχει service το τουτού και θα την αράξει στο συνεργείοΤο θέμα είναι το πώς θα φύγει από εκεί , καθώς όπου να'ναι θα ανάψει και η λυχνία καυσίμουΑπό την στιγμή που ανάψει , γνωρίζουμε χονδρικά πόσα χλμ μπορεί να βγάλει;Χθες γεμισα με ωρα αναμονης γυρω στα 10 λεπτα περιπου...ειναι πως και που θα σου κατσει.(το πρατηριο ηταν ενα BP στην Μεσογειων λιγο πιο κατω απο την πλατεια Αγ. Παρασκευης --προς Εθνικη Αμυνα--)Αναλογα την ρεζερβα αλλα λογικα γυρω στα 40 km τα εχεις.
CaptainMilo Μάϊος 13, 2008 #91 Μάϊος 13, 2008 Περίπου τόσο υπολόγιζα και εγώ , αν και ευελπιστώ να χρειαστώ καμμιά 20~30αριά Παρατηρώ πάντως πως τα μόνα που έχουν ανεφοδιαστεί αυτές τις μέρες είναι είτε της ΕΚΟ είτε ΒΡ
ea6gka Μάϊος 13, 2008 #92 Μάϊος 13, 2008 ρε παιδια πως τη παλευετε με το αμαξι για τις μετακινησεις στην αθηνα? απλα προσκυνω οποιον το κανει ακομα , εγω με το χιονι και εβγαινα με το μπεβερλυ , μια εβδομαδα αφου το πηρα μου λεγανε "γιωργο ηρεμησε το προσωπο σου"
Spanaks Μάϊος 13, 2008 #93 Μάϊος 13, 2008 Εδώ έχουμε φτάσει να θεωρούμε λογικό να κάνουμε μία μιάμιση ώρα στο δρόμο για 20-30χλμ... Τι να πεις...
Kostas007 Μάϊος 13, 2008 #94 Μάϊος 13, 2008 προς γλυφαδα και αεροδρομιο παιζει κανα βενζιναδικο ρει...ξερεις κανενας?...εχω κλειστει δυο μερες μεσα στο σπιτι...εχω και τον αχορταγο εξω...γκαζια και 5ευρω...και την εχω ακουσει ολιγον τι..σε ενα παραδρομο τις βουλιαγμενης καπου απανεντι απο τη τροχαια.οπως πας για γλυφαδα ,αριστερα σε ενα φαναρι,ακολουθας το δρομολογιο του Β3(νομιζω)
nickstamat Μάϊος 13, 2008 #95 Μάϊος 13, 2008 Περνώντας με το ποδήλατο το πρωί, είδα και μια Shell στην Αργυρούπολη, στην οδό Κύπρου να έχει ουρά ~100 μέτρων... Δεν ξέρω αν θα έχει μείνει τίποτα τώρα για όποιον ενδιαφέρεται...
ison Μάϊος 13, 2008 #96 Μάϊος 13, 2008 ρε παιδια πως τη παλευετε με το αμαξι για τις μετακινησεις στην αθηνα? απλα προσκυνω οποιον το κανει ακομα , εγω με το χιονι και εβγαινα με το μπεβερλυ , μια εβδομαδα αφου το πηρα μου λεγανε "γιωργο ηρεμησε το προσωπο σου" Αν δουλευαν τα λεωφορεια σωστα ή αν υπηρχε μετρο σε ανεχτει αποσταση απο την δουλεια (και οχι 2-3km ανηφορα) ουτε και εγω θα επαιρνα τουτου. Για μηχανη δεν το συζηταω εδω με αυτοκινητο και καμια φορα απορω με την ******* του κοσμακη. Αν με το αυτοκινητο πρεπει να προβλεπεις τι θα γινει 2 αμαξια μπροστα, με την μηχανη πρεπει να εχεις το σπαθι των thundercats για ενοραση .
magicman Μάϊος 13, 2008 #97 Μάϊος 13, 2008 ετσι για την ενημερωση, προσ θεσ/νικεις πλατεια αντιγονιδων το βενζιναδικο πανω στην Παπαζωλη εχει κανονικα. ειναι ενα ΕΚΟ. εχει ηδη ουρα ομως και γινεται της ποπης.
pcfreak Μάϊος 13, 2008 #98 Μάϊος 13, 2008 ...Αν με το αυτοκινητο πρεπει να προβλεπεις τι θα γινει 2 αμαξια μπροστα, με την μηχανη πρεπει να εχεις το σπαθι των thundercats για ενοραση. Απλα, κορυφαια ατακα :worship:
cptkoulis Μάϊος 13, 2008 #99 Μάϊος 13, 2008 Silk Oil εβαλα κι εγω χωρις να περιμενω ουτε ενα λεπτο(λογω γνωριμιας)Επισης BP,Aegean ανεφοδιαζονται τακτικαΚαι για Shell εμαθα απο ανθρωπο της εταιριας οτι εχει 40 δικα της βυτιοφορα εξω απο χτες,αρα λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα
Jaco Μάϊος 13, 2008 #100 Μάϊος 13, 2008 Silk Oil εβαλα κι εγω χωρις να περιμενω ουτε ενα λεπτο(λογω γνωριμιας) Ακόμα και για βενζίνα, χρειάζεται "δόντι" την σήμερον...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.