Jump to content

στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχουν το θεό τους

alchemist

Recommended Posts

εδώ και ένα μήνα που ψάχνομαι για τηλεόραση έχω αποφασίσει να πάρω ps3 λόγω blu-ray.

Μέχρι να καταλήξω λοιπόν στο μοντέλο - τελικά τη samsung, την καινούρια 46, θα πάρουμε μέσα στη βδομάδα :):):)- θεώρησα καλό να μην το αγοράσω γιατί μπορεί να προκύψει κάτι και να μην έχω λεφτά για κάτι οπότε το άφηνα και παρακολουθούσα τη τιμή από σκρουτζ.

Στο θέμα μας τώρα, το πλαίσιο έδω και ένα μήνα τώρα, πέντε μέρες πάνω πέντε κάτω δεν θυμάμαι, παίζει με τη τιμή μία 399, την άλλη 450.

Εντάξει λέω τελειώνει το στοκ των ανθρώπων ή πιέζουν τον αντογωνισμό και ανεβοκατεβάζουν. Όλα καλά μέχρι εδώ και θεμιτά σχεδόν, αλλά αυτό που κατάλαβα ότι παίχτηκε στο πλαίσιο περιστερίου και μάλλον σε όλα, αφού η τιμή στο ίντερνετ είναι πάλι 450, είναι το λιγότερο εξωφρενικό.

Το προηγούμενο σάββατο 399 στο μαγαζί μαζί με το uncharted. Ωραία λέω το επόμενο που θα έχω κατασταλάξει στη τηλεόραση θα πάω να το πάρω. Μην το έχω και κάθεται, γιατί να το βάλω στη παλιά τη sony δεν ήθελα τρομάρα μου.

Σήμερα λοιπόν αφού έκλεισα τη samsung, πάω να πάρω το ps3 από το μαγαζί και η προσφορά δεν ίσχυε.:mad:

Δεν εκνευρίστηκα όμως με αυτό αλλά με το γεγονός ότι στα ράφια υπήρχαν αρκετά κουτιά ps3 που δεν ήταν καινούρια, αλλά με σκισμένα αυτοκόλλητα uncharted KAI ΣΤΗ ΠΡΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ PLAY ΗΤΑΝ 5, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΥΡΩ. :wall::wall::wall:

Το μυαλό μου πήγε εκεί που πάει και το δικό σας. Τι να πω δεν ξέρω; Πρέπει να μας περνάνε για πολύ μπούφους για να μην πω το άλλο που αρχίζει από μ.Τέσπα, το είπα στη πωλήτρια και ξέρετε ποια ήταν η αντιδρασή της .:whistle2:

Δεν πειράζει κάνω και χωρίς κονσόλα για λίγο. Της είπα θα τη πάρω σύντομα που θα την ξαναβάλετε 399:)

Είναι όμως μ@@@@@ς γιατί με τσίτωσαν σαββατιάτικα. Άααντε να χαθείτε, άααντε να χαθείτε που λέει και ο Φιλιππιδης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.