Jump to content

προβλημε με νερο..

darthtony

Recommended Posts

στην υδρόψυξή μου, οι σωλήνες, φαίνεται να έχουν ψιλο-θολώσει, και σε κάποια σημεία, έχουν κάτι σημάδια εσωτερικα, σαν ξεραμένεσ σταγόνες....

το σ΄στημα δεν έχει κλείσει ούτε μήνα(2-3 βδομαδες) το νερό είναι WFi +anti-alge

εγώ υποψιάζομαι οτι φταίει το οτι έβαλα πολύ πιο μεγάλη ποσοτητα antialge αποτι έπρεπε(εβαλα ποσότητα αρκετη για 40l !!!):tw::tw::tw:

τι λέτε?

Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου! Το κύκλωμα του watercooling με το ζόρι πρέπει να είναι 1.5L, εσύ το πολύ να χρειαστεί να βάλεις 20-30ml antialge. Άδειασε το, καθάρισε τους σωλήνες και ξανά από την αρχή.

Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου! Το κύκλωμα του watercooling με το ζόρι πρέπει να είναι 1.5L, εσύ το πολύ να χρειαστεί να βάλεις 20-30ml antialge. Άδειασε το, καθάρισε τους σωλήνες και ξανά από την αρχή.

το ξέρω οτι έβαλα πάρα πολυ.....:tomato: αλλα αρχικά πίστεψα οτι δεν θα είχα πρόβλημα... το antialge μου ειναι 100ml και φτάνει για 400 λίτρα, άρα θα χρειαστώ μερικές σταγόνες για 2 λίτρα δλδ 0,5 ml αν δε κάνω λάθος. εγώ είχα βάλει ~8ml

Βάλε ξύδι στο ψυγείο κι άστο έτσι για κανά δίωρο. Αν δε θέλεις να αλλάξεις σωλήνες λίγο ξύδι σε ένα πανάκι, πέρασε το μέσα από τους σωλήνες 3-4 φορές και μετά πολύ νερό και στα δύο για να καθαρίσουν για τα καλά. Αυτά τουλάχιστον τα κάναμε πριν 3-4 χρόνια.. τώρα δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία στα καθαριστικά κι έχουν βγάλει κανένα μπλιμπλικόνερο που να κάνει μαγικά :)

με ξύσδι είχα καθαρίσει και παλαιότερα το ψυγειο από τις βρομιές...

τέσπα, αλλά έτσι όπως πάμε (εξετάσεις τιν άλλη τετάρτη, με βλέπω μάλλον καλοκαιρι να τα κα8αρίζω....

Το ξύδι έχει πολλούς μικροοργανισμούς. Είχα βάλει παλαιότερα και μέσα στο ψυγείο αναπτύχθηκαν μύκητες ξυδιού.. Καλύτερο είναι το μπουκάλι οξύ για τον καθαρισμό τουαλέτας ελάχιστα αραιωμένο με wfi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.