darthtony Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2008 στην υδρόψυξή μου, οι σωλήνες, φαίνεται να έχουν ψιλο-θολώσει, και σε κάποια σημεία, έχουν κάτι σημάδια εσωτερικα, σαν ξεραμένεσ σταγόνες....το σ΄στημα δεν έχει κλείσει ούτε μήνα(2-3 βδομαδες) το νερό είναι WFi +anti-algeεγώ υποψιάζομαι οτι φταίει το οτι έβαλα πολύ πιο μεγάλη ποσοτητα antialge αποτι έπρεπε(εβαλα ποσότητα αρκετη για 40l !!!):tw::tw::tw:τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου! Το κύκλωμα του watercooling με το ζόρι πρέπει να είναι 1.5L, εσύ το πολύ να χρειαστεί να βάλεις 20-30ml antialge. Άδειασε το, καθάρισε τους σωλήνες και ξανά από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Νομίζω ότι απάντησες μόνος σου! Το κύκλωμα του watercooling με το ζόρι πρέπει να είναι 1.5L, εσύ το πολύ να χρειαστεί να βάλεις 20-30ml antialge. Άδειασε το, καθάρισε τους σωλήνες και ξανά από την αρχή. το ξέρω οτι έβαλα πάρα πολυ..... αλλα αρχικά πίστεψα οτι δεν θα είχα πρόβλημα... το antialge μου ειναι 100ml και φτάνει για 400 λίτρα, άρα θα χρειαστώ μερικές σταγόνες για 2 λίτρα δλδ 0,5 ml αν δε κάνω λάθος. εγώ είχα βάλει ~8ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Αν η αναλογία είναι αυτή τότε ναι, 3-4 σταγόνες θα είναι αρκετές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 10, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Οκ και σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. τα εξαρτήματα, πώς λές να τα κα8αρίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Βάλε ξύδι στο ψυγείο κι άστο έτσι για κανά δίωρο. Αν δε θέλεις να αλλάξεις σωλήνες λίγο ξύδι σε ένα πανάκι, πέρασε το μέσα από τους σωλήνες 3-4 φορές και μετά πολύ νερό και στα δύο για να καθαρίσουν για τα καλά. Αυτά τουλάχιστον τα κάναμε πριν 3-4 χρόνια.. τώρα δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία στα καθαριστικά κι έχουν βγάλει κανένα μπλιμπλικόνερο που να κάνει μαγικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 10, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 με ξύσδι είχα καθαρίσει και παλαιότερα το ψυγειο από τις βρομιές...τέσπα, αλλά έτσι όπως πάμε (εξετάσεις τιν άλλη τετάρτη, με βλέπω μάλλον καλοκαιρι να τα κα8αρίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 17, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2008 Το ξύδι έχει πολλούς μικροοργανισμούς. Είχα βάλει παλαιότερα και μέσα στο ψυγείο αναπτύχθηκαν μύκητες ξυδιού.. Καλύτερο είναι το μπουκάλι οξύ για τον καθαρισμό τουαλέτας ελάχιστα αραιωμένο με wfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.