Jump to content

Επαφη ψυκτρας chipset με vga και δεν bootαρει...

nonacab

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. ας εξιστορησω τι εγινε. ακουσα απο καποιο ανεμιστηρακι του υπολογιστη της υπογραφης μου θορυβο σαν να ακουμπαει πανω του καποιο καλωδιο και ανοιξα το κουτι να δω τι εχει συμβει. οπου καταλαθος ακουμπησα την ψυκτρα του chipset πανω στην καρτα γραφικων.εκεινη την στιγμη εκλεισε ο υπολογιστης και στην αμεσως επομενη προσπαθεια που εκανα ανοιγει αλλα κλεινει μετα απο 3 δευτερολεπτα. δεν προλαβαινει καν να κανει το μπιπ που αναγνωριζει την καρτα γραφικων. εβγαλα τις μνημες και δεν εκανε το μπιπ η μητρικη οταν δεν βρισκει μνημες. εβγαλα για λιγη ωρα και την μπαταρια της μητρικης αλλα τιποτα. φοβαμαι μηπως η μητρικη με αφησε χρονους. καμια ιδεα? :help:

Όταν εννοείς οτι ακούμπησες την ψύκτρα του chipset πάνω στην VGA πως το κατάφερες αυτό;

Ξέρω επειδή έχει περάσει απο τα χέρια μου η μητρική οτι η ψύκτρα του chipset έχει μεγάλη κινητικότητα αλλά πόση πια;Αυτό που λες οτι την κούνησες κράτησε πολλή ώρα;

Αν βγάλεις την κάρτα γραφικών, η μητρική σφυράει; Αν ναι, τότε έκαψες την VGA και οχι την μητρική...

η ψυκτρα του chipset ειναι αυτη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1034162

οριακα δεν ακουμπαει με τη καρτα γραφικων οποτε το χερι μου που κατα λαθος ακουμπησε πανω της αρκουσε για να την κανει να ακουμπησει πανω στην vga. ακουμπησαν μεταξυ τους για μια στιγμη. εβγαλα επισης την vga και ξεκινησα τον υπολογιστη κ παλι σταματαει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα χωρις κανενα σφυριγμα της μητρικης. πολυ φοβαμαι οτι πεθανε η καλη μου.

τι να σου πω προσπαθω να βγαλω ενα λογικο συμπερασμα κ εκει που καταληγω συμφωνα με τα δεδομενα ειναι στην μητρικη.εσυ τι νομιζεις?

θα μπορουσε να ειναι και κανένα βραχυκύκλωμα μπορεί και το τροφοδοτικό,ποτε δεν ξέρεις!οταν λες σταματάει?βγαλτα ολα απο το κουτι και δοκίμασε τα ενα ενα

και εγω πιστευω πως μας αφησε η μητρικη σου αλλα κανε μια μπινια για παρε μια VGA ενος φιλου και κουμπωσε τη να δουμε θα κανει τιποτα...??????ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο αν δεν κανει το πρωτο μπιπ σημαινει οτι μας αφησε η μητρικη.....!!!

επισης δεν αναβει το λαμπακι ρευματος του υπολογιστη στο κουτι. τωρα λυνω το pc να δοκιμασω με αλλη vga και τροφοδοτικο.

οχι τιποτα. κλεινει κ ανοιγει ξανα μετα απο 2-3 δευτερολεπτα. ουτε μπιπ ουτε τπτ

ο τίτλος σου είναι πολύ χρήσιμος....

και εμένα στα περισσότερα προβλήματα μου αυτό μου έρχεται στο μυαλό

θα βοηθήσεις και άλλους φαντάζομαι έτσι.

να φανταστω οτι υπονοεις να αλλαξω τιτλο στο θεμα?:red:

Πριν λιγο την αφησα στο πλαισιο για ελεγχο. αναμενω να με ενημερωσουν. πρεπει να αρχιζω να ψαχνω κ ποια θα ειναι η νεα μητρικη.

που ειναι ο Gomar τωρα hehe lol.Τεσπα αυχομαι να στην αλλαξουν.Τετοια λαθη παντως συμβαινουν αν και δεν πρεπει να εβαζες το χερι ενω δουλευε.Οταν το κανω εγω αυτο εχω αποσυνδεμενο και το τροφοδοτικο!:)

το ξερω οτι ηταν βλακεια μου που καηκε επρεπε να τον ειχα κλεισει τον υπολογιστη. τωρα περιμενω απο αυριο να μου τηλ να μου πουν τι εγινε. πιστωτικο θα κοψουν αφου δεν τη φερουν πια. οσο για το σχολιο του φιλου pastelidis1990 κραταω τις επιφυλαξεις μου για τις asus γιατι παλιοτερα ειχα μια P4C800 deluxe και εδινε οσο ρευμα ηθελε στην cpu. με την dfi ημουν υπερευχαριστημενος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.