Jump to content

Λιγη Βοήθεια

Arxagelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω έρθει στο pc του ξαδερφου μου, δεν ξερω τι εχει πειράξει ο μλκς και δείχνει έτσι τα icons. Απο τις ιδιότητες είναι απενεργοποιημένα τα κουμπια?? :wall: :giveup:

1916d492.jpg

Μάλλον έχει βάλει κάποιο πρόγραμμα να βλέπει τις φωτογραφίες και του τα άλλαξε,μάλλον το irfan view ή κάτι τέτοιο.Ποιά win έχει;

Όταν λες "έτσι" τι εννοάς;

ένα "γαιδουροπέτσι" που λένε στο χωριό μου,jpavly......χαχααχχααααα:woot:

εννοώ οτι φαίνεται το backround στο ονομα του καθε icon όπως στα παλια windows....βλεπε το μπλε φοντο

windows xp εχει

κάποιο πρόγραμμα του την κάνει του ξαδέρφου κοίτα ποιό είναι και κάντο unistall:clap:

Μήπως εχει ενεργοποιημένη την επιλογή κλείδωμα web με δεξί κλίκ ??

Δεξί κλικ στο My Computer, Properties, Advanced, κλικ στο Settings του Performance, στο Tab Visual Effects τίκαρε το Use drop shadows for icon labels on desktop.

Δεξί κλικ στο My Computer, Properties, Advanced, κλικ στο Settings του Performance, στο Tab Visual Effects τίκαρε το Use drop shadows for icon labels on desktop.

το εκανα φίλε μου αλλα τιποτα... θα κανω κανενα προγραμμα uninstall και βλέπουμε!

λοιπον βρήκα πως να ξεκλειδώσω το "desktop" απο τις ιδιότητες οθόνης settings\advanced και αλλαξα το DPI σε 96 γιατι ηταν στα 120! αλλα τα εικονίδια τον χαβά τους! :hehe:

Δεξι κλικ στο desktop properties/desktop/customize desktop/web ξεκλικαρε η διαγραψε οτι εχει εκτος το my current home page

δεξι κλικ

κλικ Arrange Icons

στο τελος του μενου:

Lock web items on desktop. Ξεμαρκαρε το αυτο...

ναι φίλε μου το εκανα αυτο αλλα τιποτα δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει! καμια μλκ θα ειναι σίγουρα.....:slap:

1. Δεξι κλικ My computer>>Properties>>Advanced Tab>>Settings(Visual effects,)

>> κατω απο το Tab Visual effects , ξετσεκαρε use drop shadow και μετα κλικ ok και αποθηκευσε αυτες τις ρυθμισεις και κανε restart

2. Δεξι κλικ My computer>>Properties>>Advanced Tab>>Settings(Visual effects,)>> κατω απο το Tab Visual effects, επελεξε best performance και αποθηκευσε αυτες τις ρυθμισεις

1. Δεξι κλικ My computer>>Properties>>Advanced Tab>>Settings(Visual effects,)

>> κατω απο το Tab Visual effects , ξετσεκαρε use drop shadow και μετα κλικ ok και αποθηκευσε αυτες τις ρυθμισεις και κανε restart

2. Δεξι κλικ My computer>>Properties>>Advanced Tab>>Settings(Visual effects,)>> κατω απο το Tab Visual effects, επελεξε best performance και αποθηκευσε αυτες τις ρυθμισεις

το εκανα αυτο που λες αλλα δεν εκανα επανεκκίνηση, αυριο που θα ξανα παω στον ξαδερφο θα το δικιμάσω...;)

αυτα τα εχεις κανει?

για τις σκιες ειναι αυτο που ειπε ο jpavly

post-4508-1416073492,7854_thumb.jpg

Απο οτι φαινεται το font size δεν ειναι στα normal του αλλα και να το κανει δεν νομιζω να παιξει καποιο ρολο...στο μπλε background των εικονιδιων !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.