miltiadis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 Ενδιαφέρομαι να ακούσω ιδέεςΣκέφτομαι να αγοράσω την HP W2207H. Την οθόνη αυτή στην ελλάδα τήν έχει μόνο ο κωτσόβολος και μπορείς και να την αγοράσεις και On-line.Πήγα από ένα κωτσόβολο να την δώ αλλά είχαν την 24' HP η οποία μου φάνηκε τεράστια(ειδικά σε pivot) Επίσης δέν μπόρεσα να δώ πώς είναι απο κοντά χρωματικά γιατι την είχαν κλειστή και δέν είχα λέει κοντά tower να την συνδέσουν! Τώρα έχω τήν LG L226WTQ-SF αλλά δέν έμεινα και τόσο ικανοποιημένος. Το ξέρω οτι πάω απο tn πάνελ σε tn αλλά έχοντας ήδη μια 19' hp τόσο καιρό είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτήν. Σκεφτόμουνα και την dell 2408WFP αλλά με € 827,05 χωρίς παζάρι μου φαίνεται ακριβή.Με ενδιαφέρει η οθόνη να έχει και pivot λειτουργία:flag:Ορίστε και ένα review HP W2207H - prad.deΕίμαι περίεργος να ακούσω τις απόψεις σάς
perp Μάϊος 9, 2008 #2 Μάϊος 9, 2008 Δηλαδη ουσιαστικά μάρκα ψαχνεσαι να αλλάξεις? Γιατι σε πανελ και ιντσες μένεις σταθερός....Στην θέση σου απλα θα πηγαινα σε 24αρι μονιτορ αλλα δεν ξερώ σε τι budget παίζεις...
miltiadis Μάϊος 9, 2008 Author #3 Μάϊος 9, 2008 Games παίζω πολύ σπάνια.Κυρίως δέν θέλω να με κουράζει πολύ στο μάτι γιατί κάθομαι πολλές ώρες στο pc είτε για προγραματισμό είτε για office applications είτε για ταινίες. για 22' δίνω έως 400 ευρώ και για 24' έως 600-650. Την οθόνη θα την χρησιμοποιήσω δίπλα δίπλα με την 19άρα hp που έχω τώρα.με την lg δέν έμεινα ικανοποιημένος παρόλο που προσπάθησα να την ρυθμίσω με ρυθμίσεις άλλων και δικές μου..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.