Jump to content

πως θα σκασει το λαπτοπ?

unknown

Recommended Posts

ΕΛΕΟΣ μονο αυτο εχω να πω...

μεχρι και το riva tuner εβαλα για να κατεβασω τα ρολογια της 7400go...

ξεσκονισμα εγινε...

κατω απο το κουμπι του boot εχει ενα διαολεμενο ανεμιστηρακι που βγαζει τρελο θορυβο... μα τρελο ομως...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ????????????

τοσο πολυ ζεστενεται ποια αυτη η καρτα γραφικων??????

εδιτ... οταν λεω να σκασει εννοω το ανεμιστηρακι να μη κουνιεται ρουπι... παιχνιδια δεν παιζω.. αμα αλλαξω καρτα γραφικων βγαινω εκτος εγγυησης?

καθαρισε το απο σκονη

και οταν το λειτουργεις βαλε κατι απο κατω στα πατακια ωστε να ανυψωθει και να παιρνει καλυτερα αερα...

αα...και κατι τελευταιο...ειναι καλοκαιρι πια...αρκουδισιον εχεις?

δεν λετε τπτ καινουργιο... λετε να μην καθαρισα καλα?

μολις ανοιξα το λαπτοπ και ειναι στους 35βαθμους.. και ακουγεται το ανεμιστιρακι αρκετα για να καλυψει τον ηχο του pc δεσκτοπ μου...

φανταστειτε τι θα γινει αμα πιασει 60αρια...

edit το riva δεν εχει ρυθμιση για το ανεμιστηρακι... περιεργο..... 45 βαθμους ειναι σταθερα..

ακουγεται σαν να ειναι κακορυθμισμενο το ανεμιστηρι, βρες ενα προγραμμα ειτε μεσω bios αν σε αφηνει και ορισε τα tresholds που θα κανει pushin ο ανεμιστηρας.

Να υποθέσω οτι στο λαπτοπ δεν φοράς το αρχικο CD εγκατάστασης που ειχε?

To ιδιο ειχα πάθει και εγω στο δικο μου λαπτοπ οταν εβαλα άλλα WinXP απο αυτα που ειχα στο συνοδευτικο CD και ΔΕΝ ειχα περάσει απο το site της Toshiba ολους τους drivers του laptop... το ανεμιστήρι δουλευε 24/7 στο 100%...

Οπότε χρειάζεσαι είτε update των utilities του laptop σου είτε επανεγκατάσταση του CD των Windows που ήρθε μαζι...

μια φορα το εχω κανει φορματ και χρησιμοποιησα το cd recovery

δηλαδη εχω vista τωρα...

σκεφτομαι να μπλοκαρω το ανεμιστηρακι με μια οδοντογλυφιδα να δω αν θα κρατησει καλη θερμοκρασια..

αλλα απο οτι φαινεται σοβαρη λυση δεν φαινεται να βρω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.