unknown Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 ΕΛΕΟΣ μονο αυτο εχω να πω...μεχρι και το riva tuner εβαλα για να κατεβασω τα ρολογια της 7400go... ξεσκονισμα εγινε...κατω απο το κουμπι του boot εχει ενα διαολεμενο ανεμιστηρακι που βγαζει τρελο θορυβο... μα τρελο ομως...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ????????????τοσο πολυ ζεστενεται ποια αυτη η καρτα γραφικων??????εδιτ... οταν λεω να σκασει εννοω το ανεμιστηρακι να μη κουνιεται ρουπι... παιχνιδια δεν παιζω.. αμα αλλαξω καρτα γραφικων βγαινω εκτος εγγυησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Μάϊος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ο επεξεργαστής του, σε τί θερμοκρασίες παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 καθαρισε το απο σκονηκαι οταν το λειτουργεις βαλε κατι απο κατω στα πατακια ωστε να ανυψωθει και να παιρνει καλυτερα αερα...αα...και κατι τελευταιο...ειναι καλοκαιρι πια...αρκουδισιον εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Μάϊος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 κοιτα3ε πρωτα τις θερμωκρασιες με καποιο προγραμμα και , αν μπορεις με riva tuner να χαμιλοσεις τις στροφες του ανεμιστηρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάϊος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 καθαρισα το ανεμηστιρακι σου οπως ειπωθηκεσε ενα φιλο μια μερα εβγαλα ολοκληρο χαλι (χωρις υπερβολη!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 καθαρισα το ανεμηστιρακι σου οπως ειπωθηκεσε ενα φιλο μια μερα εβγαλα ολοκληρο χαλι (χωρις υπερβολη!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 9, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 δεν λετε τπτ καινουργιο... λετε να μην καθαρισα καλα?μολις ανοιξα το λαπτοπ και ειναι στους 35βαθμους.. και ακουγεται το ανεμιστιρακι αρκετα για να καλυψει τον ηχο του pc δεσκτοπ μου...φανταστειτε τι θα γινει αμα πιασει 60αρια...edit το riva δεν εχει ρυθμιση για το ανεμιστηρακι... περιεργο..... 45 βαθμους ειναι σταθερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ακουγεται σαν να ειναι κακορυθμισμενο το ανεμιστηρι, βρες ενα προγραμμα ειτε μεσω bios αν σε αφηνει και ορισε τα tresholds που θα κανει pushin ο ανεμιστηρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 9, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Να υποθέσω οτι στο λαπτοπ δεν φοράς το αρχικο CD εγκατάστασης που ειχε?To ιδιο ειχα πάθει και εγω στο δικο μου λαπτοπ οταν εβαλα άλλα WinXP απο αυτα που ειχα στο συνοδευτικο CD και ΔΕΝ ειχα περάσει απο το site της Toshiba ολους τους drivers του laptop... το ανεμιστήρι δουλευε 24/7 στο 100%... Οπότε χρειάζεσαι είτε update των utilities του laptop σου είτε επανεγκατάσταση του CD των Windows που ήρθε μαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 9, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 μια φορα το εχω κανει φορματ και χρησιμοποιησα το cd recovery δηλαδη εχω vista τωρα...σκεφτομαι να μπλοκαρω το ανεμιστηρακι με μια οδοντογλυφιδα να δω αν θα κρατησει καλη θερμοκρασια..αλλα απο οτι φαινεται σοβαρη λυση δεν φαινεται να βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.