Jump to content

northbridge cooler για albatron pxp35!

redbighunter

Recommended Posts

επειδη η ψυκτρα που εχει η συγκεκριμενη μητρικη στο northbridge ειναι για κλαματα (πυρωνει με το καλημερα), ειπα να την αλλαξω! τι προτινετε?

μια χαρα χωραει ειναι σε μεγεθος οπως τα κανονικα κοολερακια αλλα πιο ψιλη. Οτι καλυτερο υπαρχει, πιο πισω τα waterblock, πιο πισω τα thermalright. Ολα αυτα πολυ μπροστα απταλλα..

μια χαρα χωραει ειναι σε μεγεθος οπως τα κανονικα κοολερακια αλλα πιο ψιλη. Οτι καλυτερο υπαρχει, πιο πισω τα waterblock, πιο πισω τα thermalright. Ολα αυτα πολυ μπροστα απταλλα..

ειναι πιο ψηλο απο τη stock ψυκτρα της albatros? γιατι ο 8cm ανεμιστηρας της ninja mini καθεται ακριβως απο πανω απο την ψυκτρα! ( δεν χωραει να μπει σε καποια αλλη πλευρα)

Μια χαρα κανει και με τον μαμα Στελιο, απλα λογω υλικου -χαλκος- ειναι καλο να εχεις καλη ροη, ολα αυτα βεβαια ειναι μετρησιμα οταν βλεπεις 500+ φσβ..

@redbighunter: ναι ειναι πιο ψηλο αν δεν σου κανει, παρε ενα thermalright που ειναι ευελικτο

Μια χαρα κανει και με τον μαμα Στελιο, απλα λογω υλικου -χαλκος- ειναι καλο να εχεις καλη ροη, ολα αυτα βεβαια ειναι μετρησιμα οταν βλεπεις 500+ φσβ..

@redbighunter: ναι ειναι πιο ψηλο αν δεν σου κανει, παρε ενα thermalright που ειναι ευελικτο

75 βαθμοι με την commando και 1.9vmch το συγκεκριμενο swiftech .

Βαζω HR-05 και αμεσως 45 . ;)

Ξαναβαζω swiftech ... παλι 70αρες .:giveup:

Μιλαω για θερμοκρασιες της ψυκτρας και οχι του north μετρημενες με θερμομετρο ακριβειας . Εκανε δηλαδη επαφη το cooler και τραβουσε θερμοτητα . ;)

E αυτο ειναι υπερ του swiftech ρε Στελιο, απλως χρειαζεται ανεμιστηρα για να εκτονωσει την θερμοτητα ετσι ωστε να παραμεινει σταθερη η μεγαλυτερη θερμοχωρητικοτητα του χαλκου.

Και εγω σε commando το εχω με 1.7

Edit+OT>Λεω να παρω θερμομετρο IR, στα 100+ εχω δει ενα τρελο extech, καλυτερο απτα αντιστοιχα της UEI και fluke. Γενικα τα extech ειναι καλα?

E αυτο ειναι υπερ του swiftech ρε Στελιο, απλως χρειαζεται ανεμιστηρα για να εκτονωσει την θερμοτητα ετσι ωστε να παραμεινει σταθερη η μεγαλυτερη θερμοχωρητικοτητα του χαλκου.

Και εγω σε commando το εχω με 1.7

Edit+OT>Λεω να παρω θερμομετρο IR, στα 100+ εχω δει ενα τρελο extech, καλυτερο απτα αντιστοιχα της UEI και fluke. Γενικα τα extech ειναι καλα?

Γιατι υπερ ? Επειδη το north τηγανιζε ? Μιλαμε για 30+ βαθμους θερμοκρασια . Τι το καλο εχει να προσφερει ?

Τo hr05 με αθορυβο ανεμιστηρα δεν ξεπερνουσε τους 50 με 2vmch σε τσιτα load και 600fsb .

Η λυση βρισκεται στα heatpipes . Εχεις δει καμμια σοβαρη ψυκτρα των τελευταιων 2 χρονων χωρις heatpipes ???

Με τι ανεμιστήρα έχεις την Thermalright Στέλιο; Ψάχνω μικρό και αθόρυβο σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Λες να πάρω 4cm delta? :p

Με τι ανεμιστήρα έχεις την Thermalright Στέλιο; Ψάχνω μικρό και αθόρυβο σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Λες να πάρω 4cm delta? :p

Βαλε ενα αθορυβο 8αρι ή 6αρι . Ρυθμισε το σε χαμηλες στροφες ...Με tireups ειναι αψογο.

Αλλιως ... παρε ενα 6αρι delta για να σου κανει συντροφια με τη μελωδια του ! :hehe:

Εγω εχω ενα 6αρι delta , αλλα η ψυκτρα ειναι στο southbridge του X48 (ich9r). Στο north εχω νερο .

Άψογο! Το αναφέρω στο πιο πάνω μήνυμά μου. Είναι όλο χαλκός, πολύ καλή και εύκολη εφαρμογή, αθόρυβο και μικρό σε μέγεθος. Απλά super!

θερμοκρασιες πριν και μετα την εφαρμογη του?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.