redbighunter Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 επειδη η ψυκτρα που εχει η συγκεκριμενη μητρικη στο northbridge ειναι για κλαματα (πυρωνει με το καλημερα), ειπα να την αλλαξω! τι προτινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Μάϊος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 αυτη http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3354:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Μάϊος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Cooler Chipset Swiftech MCX159-CU Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 9, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Cooler Chipset Swiftech MCX159-CUτι διαστασεις εχει ξερεις? εχω την ninja mini και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα χωραει! ( και γενικως τα περισσοτερα της αγορας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 μια χαρα χωραει ειναι σε μεγεθος οπως τα κανονικα κοολερακια αλλα πιο ψιλη. Οτι καλυτερο υπαρχει, πιο πισω τα waterblock, πιο πισω τα thermalright. Ολα αυτα πολυ μπροστα απταλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 9, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 μια χαρα χωραει ειναι σε μεγεθος οπως τα κανονικα κοολερακια αλλα πιο ψιλη. Οτι καλυτερο υπαρχει, πιο πισω τα waterblock, πιο πισω τα thermalright. Ολα αυτα πολυ μπροστα απταλλα..ειναι πιο ψηλο απο τη stock ψυκτρα της albatros? γιατι ο 8cm ανεμιστηρας της ninja mini καθεται ακριβως απο πανω απο την ψυκτρα! ( δεν χωραει να μπει σε καποια αλλη πλευρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Cooler Chipset Swiftech MCX159-CUΜε τι ανεμιστηρα παιζεις αυτο ?Με τον stock του , μονο για τηγανισμα κανει . Αν δεν εχεις delta να ριχνει αρκετα CFM , απλα δεν κανει η ψυκτρα αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Μια χαρα κανει και με τον μαμα Στελιο, απλα λογω υλικου -χαλκος- ειναι καλο να εχεις καλη ροη, ολα αυτα βεβαια ειναι μετρησιμα οταν βλεπεις 500+ φσβ..@redbighunter: ναι ειναι πιο ψηλο αν δεν σου κανει, παρε ενα thermalright που ειναι ευελικτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 9, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Μια χαρα κανει και με τον μαμα Στελιο, απλα λογω υλικου -χαλκος- ειναι καλο να εχεις καλη ροη, ολα αυτα βεβαια ειναι μετρησιμα οταν βλεπεις 500+ φσβ..@redbighunter: ναι ειναι πιο ψηλο αν δεν σου κανει, παρε ενα thermalright που ειναι ευελικτο 75 βαθμοι με την commando και 1.9vmch το συγκεκριμενο swiftech . Βαζω HR-05 και αμεσως 45 . Ξαναβαζω swiftech ... παλι 70αρες .:giveup: Μιλαω για θερμοκρασιες της ψυκτρας και οχι του north μετρημενες με θερμομετρο ακριβειας . Εκανε δηλαδη επαφη το cooler και τραβουσε θερμοτητα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 E αυτο ειναι υπερ του swiftech ρε Στελιο, απλως χρειαζεται ανεμιστηρα για να εκτονωσει την θερμοτητα ετσι ωστε να παραμεινει σταθερη η μεγαλυτερη θερμοχωρητικοτητα του χαλκου.Και εγω σε commando το εχω με 1.7Edit+OT>Λεω να παρω θερμομετρο IR, στα 100+ εχω δει ενα τρελο extech, καλυτερο απτα αντιστοιχα της UEI και fluke. Γενικα τα extech ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 E αυτο ειναι υπερ του swiftech ρε Στελιο, απλως χρειαζεται ανεμιστηρα για να εκτονωσει την θερμοτητα ετσι ωστε να παραμεινει σταθερη η μεγαλυτερη θερμοχωρητικοτητα του χαλκου.Και εγω σε commando το εχω με 1.7Edit+OT>Λεω να παρω θερμομετρο IR, στα 100+ εχω δει ενα τρελο extech, καλυτερο απτα αντιστοιχα της UEI και fluke. Γενικα τα extech ειναι καλα?Γιατι υπερ ? Επειδη το north τηγανιζε ? Μιλαμε για 30+ βαθμους θερμοκρασια . Τι το καλο εχει να προσφερει ?Τo hr05 με αθορυβο ανεμιστηρα δεν ξεπερνουσε τους 50 με 2vmch σε τσιτα load και 600fsb .Η λυση βρισκεται στα heatpipes . Εχεις δει καμμια σοβαρη ψυκτρα των τελευταιων 2 χρονων χωρις heatpipes ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 13, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Με τι ανεμιστήρα έχεις την Thermalright Στέλιο; Ψάχνω μικρό και αθόρυβο σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Λες να πάρω 4cm delta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 13, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Πήρα για North αυτό εχθές από Multirama Extreme. Πολύ θετικές εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 13, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Με τι ανεμιστήρα έχεις την Thermalright Στέλιο; Ψάχνω μικρό και αθόρυβο σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Λες να πάρω 4cm delta? Βαλε ενα αθορυβο 8αρι ή 6αρι . Ρυθμισε το σε χαμηλες στροφες ...Με tireups ειναι αψογο. Αλλιως ... παρε ενα 6αρι delta για να σου κανει συντροφια με τη μελωδια του ! Εγω εχω ενα 6αρι delta , αλλα η ψυκτρα ειναι στο southbridge του X48 (ich9r). Στο north εχω νερο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 13, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 8άρης Delta + Thermalright HR-05/IFX εδώ... Δύναμη, όχι αστεία! (ο Delta μπαίνει σε λειτουργία σπάνια βέβαια γιατί δε θέλω να υποφέρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 13, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Χαλαρε thermalright// [κ το noctua ειναι καλυτερο απο το swiftech//] Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 13, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 αυτο δεν ειναι καλο? : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 13, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Άψογο! Το αναφέρω στο πιο πάνω μήνυμά μου. Είναι όλο χαλκός, πολύ καλή και εύκολη εφαρμογή, αθόρυβο και μικρό σε μέγεθος. Απλά super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 13, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Άψογο! Το αναφέρω στο πιο πάνω μήνυμά μου. Είναι όλο χαλκός, πολύ καλή και εύκολη εφαρμογή, αθόρυβο και μικρό σε μέγεθος. Απλά super!θερμοκρασιες πριν και μετα την εφαρμογη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 13, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Περίπου 55 πριν και 36-37 τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.