Jump to content

Προβλημα με nvidia Drivers, σε συνδεση οθονης HDMI

vasi

Recommended Posts

btw την οθόνη την αναγνωρίζει κανονικά? εχεις περάσει drivers της LG να υποθέσω....

Φυσικά ναι !!

Πες μας ακριβώς το μοντέλο που έχεις ωστε να δουμε τι παιζει με τις εισόδους και το μενου...

btw δηλαδη αν τώρα στα καπάκια βάλεις άλλη κάρτα με το ιδιο καλώδιο θα σου παιξει κανονικά?

το μοντέλο είναι L245WPM είναι η flatron wide 24,1920*1200 , έχει εισόδους hdmi,vga ,compronet, με τις 6600gt ,8800gtx,3870x2 δουλεύει κανονικά με την 9800gtx δεν δουλεύει

χρησιμοποιώ καλώδιο dvi to hdmi, άρα δεν μπορω να εφρασω άποψη οτι φταίει η οθόνη , αλλά οι οδηγοί της vnidia και το σύστημα ασφαλείας σχετικά με τον ηχο

H καρτα δεν παιζει να φταιει,

οι drivers της καρτας μπορει, π.χ. το nv_disp.inf.

Αν όντως δεν γινεται τιποτα με το OSD του πανελ, δοκιμασε άλλους drivers,

αν και το .Inf μπορεις να το μονταρεις.

Αν και να μην εχει σχετικη ρυθμιση η LG μου φαινεται λίγο περιεργο.

H καρτα δεν παιζει να φταιει,

οι drivers της καρτας μπορει, π.χ. το nv_disp.inf.

Αν όντως δεν γινεται τιποτα με το OSD του πανελ, δοκιμασε άλλους drivers,

αν και το .Inf μπορεις να το μονταρεις.

Αν και να μην εχει σχετικη ρυθμιση η LG μου φαινεται λίγο περιεργο.

Δεν έχει ρύθμιση στο hdmi στο vga ναι , έχω δοκιμάσει και άλλους drivers , δίχως αποτέλεσμα , βρήκα ένα θέμα στο forums της nvidia αλλά δεν ξέρω, αν κάνει στην περίπτωση μου, διότι δεν ξέρω καλά την αγγλική γλώσσα

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=58483&st=0

".Inf μπορεις να το μονταρεις" πως γίνεται αυτό ?

παιδιά τα κατάφερα με την βοήθεια του θέματος :http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=58483&st=40

για την δικια μου οθονη εβαλα

"HKR,, OverrideEdidFlags0, %REG_BINARY%, 1E,6D,2C,56,00,00,FF,FF,04,00,00,00,7E,01,00"

στον οδηγό της NVIDIA: "nv_disp" C:\NVIDIA\WinVista\174.74\English ,τους τέσσερις πρώτους αριθμούς τους βρήκα με το Phoenix και πλέον αναγνωρίζεται το dvi ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.