Jump to content

Προβλημα με nvidia Drivers, σε συνδεση οθονης HDMI

vasi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις έβαλα την 9800gtx , σε καθαρη εγκατασταση, γνησια τα vista, εβαλα τον τελευταιο οδηγο ,σε 1900*1200

24αρα lg,η οθονη απο δεξια εχει 7 εκατοστα μαυρη μπαρα,απο αριστερα χανω 7 εκατοστα οθονη !!! Τι να φταιει

ειμαι σε απελπισια!!!

δεν βρισκω "Auto Adjust" απο τον πινακα της nvidia η έξοδoς του σηματος ειναι RGB ενω στην οθονη HDMI εισοδος

Αυτό το κουμπάκι της εικονας ειναι το OK/AUTO το πατω και εμφανιζεται η φραση:HDMI ασπρο χρωμα και

στα πορτοκαλί 1080P

'Χειροκίνητες' ρυθμίσεις από osd, από τα κουμπιά της οθόνης, είναι δυνατόν να μην έχει σύγχρονη lg οθόνη ;!...Τα position μάλλον χρειάζεσαι...

Σε 24αρα lg,η οθονη απο δεξια εχει 7 εκατοστα μαυρη μπαρα,απο αριστερα χανω 7 εκατοστα οθονη , με την καινούργια 9800gtx, τοσο προβληματικια ειναι η σερα "9"

Σε 24αρα lg,η οθονη απο δεξια εχει 7 εκατοστα μαυρη μπαρα,απο αριστερα χανω 7 εκατοστα οθονη , με την καινούργια 9800gtx, τοσο προβληματικια ειναι η σερα "9"
.

Με vga ειναι η dvi;. Αν ειναι με vga πρεπει να εχει επιλογη το μονιτορ αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε

τώρα είμαι με την αναλογική έξοδο vga , υποβιβάστηκα με την αναλογική έξοδο στην οθόνη κρίμα τα 600 ευρώ !!!

Kάτι παίζει με την LG φίλε....και εγώ αυτήν έχω με 9800gx2 και το dvi to hdmi δεν μου έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη.Ο μόνος τρόπος για να παίξει ήταν με hdmi to hdmi.

btw την οθόνη την αναγνωρίζει κανονικά? εχεις περάσει drivers της LG να υποθέσω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.