redbighunter Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 ξερει κανεις αν γινεται καμια μοντα να κανω τον P4 2.4 533fsb να παει σε 800fsb? θα σας ημουν υποχρεος αν μου δινατε καμια φωτο να την δω την μοντα...! βρηκα κατι στο: http://www.tipidpc.com/viewtopic.php?tid=98439&page=1 αλλα λεει οτι η μοντα 533->800 ειναι δοκιμασμενη για celeron D...!
nickstamat Μάϊος 8, 2008 #2 Μάϊος 8, 2008 Το mod θα ήταν χρήσιμο αν δεν είχε επιλογές για overclocking η μητρική σου... Έχεις τέτοιον περιορισμό?Αν όχι, νομίζω θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα να τον κλοκάρεις στα 800 (αν φυσικά φτάσει ως εκεί, γιατί ένας 2.53 // 533 που είχα με δυσκολία έφτανε τα 650).
petkate Μάϊος 8, 2008 #3 Μάϊος 8, 2008 γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο (αν γίνεται ) ? αυτός ο επεξεργαστής παίζει άνετα από 3-3,6 ghz (στα 3,6 έχεις fsb 800 ) με normal overclocking και αέρα αν έχεις περιορισμό λόγω μητρικής (πέτρες ξύλα χώματα ) καλύτερα να βρεις καλύτερη μητρική παρά να καταστρέψεις την cpu
redbighunter Μάϊος 8, 2008 Author #4 Μάϊος 8, 2008 η μητρικη ειναι μια msi 865pe και μου δινει επιλογη για vcore, διαιρετη, vddr, vagp! μεχρι ποσο ρευμα να δωσω για ασφαλεια? ειμαι με αερα!
petkate Μάϊος 8, 2008 #5 Μάϊος 8, 2008 τότε τι το θέλεις το mod?overclocking :baby: και ξύπνα τον επεξεργαστή σουτο chipset που έχεις είναι από τα καλύτερα για αυτών τον επεξεργαστή (το 875 είναι ίσως λίγο καλύτερο )αν δεν έχεις εμπειρία από overclocking (sorry αλλά δεν ξέρω αν έχεις) υπάρχει οδηγός στο forumκανε και κανένα bench να δούμε εγώ τον έχω με albatron 865pe pro ll αλλά έχει bug η μητρική δεν κάνει overclocking αν έχεις δίσκο sata με ide δίσκο πηγαίνει στον θεό (3,74 με αέρα)αν θέλεις να κάνεις το mod έτσι για να λες ότι έκανες πείραγμα στον επεξεργαστή o.k αλλά εγώ ουσία δεν βλέπω
theovaz Μάϊος 8, 2008 #6 Μάϊος 8, 2008 Αφού λέει ότι η μιτρική έχει επιλογές μόνο για τάσεις και διαιρέτη..
redbighunter Μάϊος 8, 2008 Author #7 Μάϊος 8, 2008 με 1.6V πηγε 162χ18! μετα κολλαει στο μπουταρισμα! κατι δεν κανω καλα μου φαινεται! ολοι λενε οτι παει 3G ανετα κι εγω ουτε που τα φτανω...bench θα ανεβασω απλα θελω να το ψαξω λιγο καλυτερα μπας και μου κατσει!!!
redbighunter Μάϊος 8, 2008 Author #8 Μάϊος 8, 2008 τότε τι το θέλεις το mod?overclocking :baby: και ξύπνα τον επεξεργαστή σουτο chipset που έχεις είναι από τα καλύτερα για αυτών τον επεξεργαστή (το 875 είναι ίσως λίγο καλύτερο )αν δεν έχεις εμπειρία από overclocking (sorry αλλά δεν ξέρω αν έχεις) υπάρχει οδηγός στο forumκανε και κανένα bench να δούμε εγώ τον έχω με albatron 865pe pro ll αλλά έχει bug η μητρική δεν κάνει overclocking αν έχεις δίσκο sata με ide δίσκο πηγαίνει στον θεό (3,74 με αέρα)αν θέλεις να κάνεις το mod έτσι για να λες ότι έκανες πείραγμα στον επεξεργαστή o.k αλλά εγώ ουσία δεν βλέπω3.74G με ποση ταση κ με τι θερμοκρασιες?
redbighunter Μάϊος 8, 2008 Author #9 Μάϊος 8, 2008 Αφού λέει ότι η μιτρική έχει επιλογές μόνο για τάσεις και διαιρέτη..εχω συνηθισει απο τη formula που εχει δυο σελιδες ρυθμισεις κι αυτο μου φαινεται καπως....λειψο!!!( παναρχαια τεχνολογια)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.