Jump to content

s478 pinmod?

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ξερει κανεις αν γινεται καμια μοντα να κανω τον P4 2.4 533fsb να παει σε 800fsb? θα σας ημουν υποχρεος αν μου δινατε καμια φωτο να την δω την μοντα...! βρηκα κατι στο: http://www.tipidpc.com/viewtopic.php?tid=98439&page=1 αλλα λεει οτι η μοντα 533->800 ειναι δοκιμασμενη για celeron D...!

Το mod θα ήταν χρήσιμο αν δεν είχε επιλογές για overclocking η μητρική σου... Έχεις τέτοιον περιορισμό?

Αν όχι, νομίζω θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα να τον κλοκάρεις στα 800 (αν φυσικά φτάσει ως εκεί, γιατί ένας 2.53 // 533 που είχα με δυσκολία έφτανε τα 650).

γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο (αν γίνεται ) ?

αυτός ο επεξεργαστής παίζει άνετα από 3-3,6 ghz (στα 3,6 έχεις fsb 800 ) με normal overclocking και αέρα

αν έχεις περιορισμό λόγω μητρικής (πέτρες ξύλα χώματα ):p

καλύτερα να βρεις καλύτερη μητρική παρά να καταστρέψεις την cpu

η μητρικη ειναι μια msi 865pe και μου δινει επιλογη για vcore, διαιρετη, vddr, vagp! μεχρι ποσο ρευμα να δωσω για ασφαλεια? ειμαι με αερα!

τότε τι το θέλεις το mod?

overclocking :baby: και ξύπνα τον επεξεργαστή σου

το chipset που έχεις είναι από τα καλύτερα για αυτών τον επεξεργαστή (το 875 είναι ίσως λίγο καλύτερο )

αν δεν έχεις εμπειρία από overclocking (sorry αλλά δεν ξέρω αν έχεις) υπάρχει οδηγός στο forum

κανε και κανένα bench να δούμε

εγώ τον έχω με albatron 865pe pro ll αλλά έχει bug η μητρική δεν κάνει overclocking αν έχεις δίσκο sata

με ide δίσκο πηγαίνει στον θεό (3,74 με αέρα)

αν θέλεις να κάνεις το mod έτσι για να λες ότι έκανες πείραγμα στον επεξεργαστή o.k

αλλά εγώ ουσία δεν βλέπω

με 1.6V πηγε 162χ18! μετα κολλαει στο μπουταρισμα! κατι δεν κανω καλα μου φαινεται! ολοι λενε οτι παει 3G ανετα κι εγω ουτε που τα φτανω...

bench θα ανεβασω απλα θελω να το ψαξω λιγο καλυτερα μπας και μου κατσει!!!

τότε τι το θέλεις το mod?

overclocking :baby: και ξύπνα τον επεξεργαστή σου

το chipset που έχεις είναι από τα καλύτερα για αυτών τον επεξεργαστή (το 875 είναι ίσως λίγο καλύτερο )

αν δεν έχεις εμπειρία από overclocking (sorry αλλά δεν ξέρω αν έχεις) υπάρχει οδηγός στο forum

κανε και κανένα bench να δούμε

εγώ τον έχω με albatron 865pe pro ll αλλά έχει bug η μητρική δεν κάνει overclocking αν έχεις δίσκο sata

με ide δίσκο πηγαίνει στον θεό (3,74 με αέρα)

αν θέλεις να κάνεις το mod έτσι για να λες ότι έκανες πείραγμα στον επεξεργαστή o.k

αλλά εγώ ουσία δεν βλέπω

3.74G με ποση ταση κ με τι θερμοκρασιες?

Αφού λέει ότι η μιτρική έχει επιλογές μόνο για τάσεις και διαιρέτη..

εχω συνηθισει απο τη formula που εχει δυο σελιδες ρυθμισεις κι αυτο μου φαινεται καπως....λειψο!!!( παναρχαια τεχνολογια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.