dkor71 Μάϊος 9, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 μου άρεσε πάαααρα πολύ το 3.... :worship:αν είναι καλό και το 4, θα κάνω όοοοτι αναβάθμιση χρειαστεί !!( τις έχω συνηθίσει τις αναβαθμίσεις του pc πλέον ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 9, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Το θέμα είναι ότι με δεδομένη την μη επιτυχία των βίστα η λύση του opengl είναι πιο ελκυστική για τους game developers...Kαλυτερα ας πανε και σε OpenglΜας εχουν πρηξει το κεφαλι μερικοι με την εμμονη τους σχετικα με το ποσο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ειναι το DirectX10, ουτε στην Micro$h*t να δουλευανε και να τους πληρωνε (βλεπε Nvnews.net κλπ)... Λογια πολλα στην πραξη λιγα...κατι σαν τον παπανδρεου ενα πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάϊος 9, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 To επαιζες μεσημερι με παρεα?..... γτ βραδυ με 5.1 ηχο οσο να'ναι τρομαζες......οσο Τσακ Νορις κ να σαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 9, 2008 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 To επαιζες μεσημερι με παρεα?.....γτ βραδυ με 5.1 ηχο οσο να'ναι τρομαζες......οσο Τσακ Νορις κ να σαι.... Για μενα λες ?? Ναι τα μεσημερια και τα βραδια και με παρεα καμια φορα αλλα και χωρις Το Clive Barker Undying μου φανηκε χιλιες φορες πιο τρομακτικο και ας μην ειχε τα γραφικα του Doom3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 9, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Για μενα λες ??Ναι τα μεσημερια και τα βραδια και με παρεα καμια φορα αλλα και χωριςΤο Clive Barker Undying μου φανηκε χιλιες φορες πιο τρομακτικο και ας μην ειχε τα γραφικα του Doom3Αμαρτια να συγκρινουμε τα δυο παιχνιδια....Το Undying ειναι αριστουργημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Μάϊος 9, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 κανα screenshot απο Doom 4 υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάϊος 9, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 κανα screenshot απο Doom 4 υπαρχει? ειναι σε beta σταδιο δεν έχει γίνει rendering.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 9, 2008 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 9, 2008 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 καλα τα νεα αμα ειναι στη Γη Αφού αν ήταν νύχτα και είχες και 4+ ηχεία το σκεφτόσουν για να παίξεις... Έτσι μία φορά έπαιζα και κάποιος μπήκε στο δωμάτιο και πετάχτηκα στον αέρα κλ@σιμο σαν το undying δεν εχω φαει ποτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Μάϊος 9, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ειναι σε beta σταδιο δεν έχει γίνει rendering.... :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Μάϊος 10, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 ειναι σε beta σταδιο δεν έχει γίνει rendering.... γραφικαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Μάϊος 10, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Προβλέπω πολύ κάψιμο.... Με το 3 έιχα φάει τρελλό κόλημα.:toomuchneΑν ειναι και στην Γή.....ε τότε.....έρχεται και καλοκαίρι.....θα είμαστε DOOM4 , μπύρα στο ενα χέρι και το άλλο θα κρατάει την καραμπίνα :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 13, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 αν όντως δεν χρειάζεται dx10 αυτά ειναι υπεροχα νέα . ε ρε ξεφτίλα για τη microsoft.ετσι dx9, eax οπως πρέπει και χωρίς ελιξήρια και heads will roll:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 15, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 αν όντως δεν χρειάζεται dx10 αυτά ειναι υπεροχα νέα . ε ρε ξεφτίλα για τη microsoft.ετσι dx9, eax οπως πρέπει και χωρίς ελιξήρια και heads will roll Ηθελα να ηξερα ποιος καθεται και διαδιδει οτι το παιχνιδι θα ειναι directX...TO EΙΠΕ Ο CARMACK ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ OTI Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (id Tech 5) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟPENGLid Tech 5 engine will be OpenGL based, thus not requiring DirectX 10 to runhttp://en.wikipedia.org/wiki/Id_Tech_5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 25, 2011 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Ασχετο- σχετικοCall of DootyΕίναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια τα FPS έχουν αλλάξει, και σε κάποιους τομείς όχι προς το καλύτερο. Το Call of Duty εισήγαγε μια φιλοσοφία που παίρνει από το χεράκι τον παίκτη και τον καθοδηγεί σε κάθε του βήμα, θυσιάζοντας την ελευθερία κινήσεών του στον βωμό της κινηματογραφικότητας. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, πως θα ήταν το Doom αν έβγαινε στην εποχή μας; Μήπως αντί για Doom θα ήταν… Call of Dooty; Δείτε το παρακάτω πολύ έξυπνο βίντεο και πείτε μας γνώμη! Thanks ErwinRommel.game20.gr[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw]If Doom was done today - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Νοέμβριος 25, 2011 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Μερικες μερες πριν ειχε βγει ενα και για το Quake: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU]If Quake was done today - YouTube[/ame] (το βαζω εδω μιας και ειναι της id κι αυτο ) PS: Πραγματικα εχει παρακμασει το gaming σημερα.. Και ειδικα το PC gaming.. Κονσολοποιημενα και αθλια ports, απλοποιημενα ολα.. Με το μισο των παιχνιδιων σε DLCs.. κοκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 25, 2011 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Σαν φανατικός του DOOM, έχω να πω ότι η σκέψη πίσω από το βίντεο είναι πολύ πετυχημένη. Πραγματικά πήραν κάτι τόσο καλό (DOOM) και το κατέστρεψαν! Ευτυχώς που τότε δεν υπήρχαν όλες αυτές οι αφηγήσεις και τα μηνύματα (Σε χτύπησαν, φυλάξου" στην οθόνη. Λες και δεν το ξέρω ότι με χτύπησαν! Το πήρα απόφαση, από βδομάδα θα συνεχίσω το Memento Mori wad που έχω αφήσει στη μέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 29, 2012 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Οι πρωτες εικονες για το Doom4. Ναι ειναι ο Machete Render. Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 29, 2012 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Not impressed. Ελπίζω να μην έχει τα σκοτάδια του Doom3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 29, 2012 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 http://game.playwares.com/xe/?document_srl=21660775 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.