Jump to content

northwood-core temp-volts!

redbighunter

Recommended Posts

το core temp δεν μου δουλευει με εναν P4 2.4-533fsb-s478! με ποιο προγραμματακι μπορω να βλεπω την θερμοκρασια του? ακομη μεχρι ποσα volt μπορω να δωσω στο cpu <<αφοβα>>? πχ αν ηθελα για 24/7?

το core temp μετραει σε core/core 2 επεξεργαστες 0,65μ.δοκιμασε το everest ultimate η το προγραμματακι της μητρικής σου.οσον αφορα τα volts/fsb κτλ θα πρεπει μονος σου σιγα σιγα να ανεβαινεις.Για παραδειγμα στου ξαδερφου μου το pc με northwood 2,4ghz 800 fsb ειμαι τωρα στα 3ghz με 250(1000) fsb και 1,5675volt ασυγχρονα με τις μνημες χωρις να δουλευεει το PAT.

Εγώ θερμοκρασίες βλέπω με το Speed Fan, στον Northy μου ;)

Τώρα για το Vcore που ρωτάς, εξαρτάται από cpu σε cpu ... Από τα χέρια μου έχουν περάσει 2 3άρηδες Northwood ... Ο Ένας έπαιζε στα 3.690ΜHz @ 1.7Vcore ...Ο δεύτερος με το ίδιο Vcore, έπαιξε στα 3975ΜΗz ;) Btw, ο δεύτερος που ανέφερα (3975 @ 1.7Vcore) έκανε cpu-z validation στα 5025ΜΗz @ 1.925Vcore (σε moded P4P800 ;)) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.