Nazgul Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 Εχω τα Z5500 συνδεδεμένα στην ψηφιακή υποδοχή της P35-DS4 μητρικής μου σε Vista.Ενω στο πάνελ των υχείων όταν βάλω μουσική εμφανίζετε η ένδιξη dts.Αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί στο audio manager της realtek που κατέβασα(το τελευτέο) δεν έχει ένδιξη για υχεία και απλά μου εμφανίζει: digital outpout και απλα ορίζω να χρησιμοποιεί dts.Επίσεις στις ρυθμίσεις του ύχου των Vista μια μου έβγαζε οτι έχω συνδεδεμένη σησκευή στο spdif και πως είναι HD συσκευή και όταν ξαναέκανα εγκατάσταση στους drivers μου έλεγε πως ναι μεν έχω ψηφιακή συσκευή αλα μου είχε ένδιξη για τις αναλογικές υποδοχές.Η τελευτέα είναι και η παρόυσα κατάσταση (είναι περισότερω απορία αυτο που ρωτάω και όχι τόσο προβλημα αφού τα υχεία παίζουν:banging) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 τα ηχεια δεν τα αναγνωριζει η καρτα ηχου. εσυ πρεπει να ορισεις σε τι ρυθμιση και διαταξη πρεπει να παιξουν.εχε υποψη οτι παντα μεσω οπτικης ινας ή coaxial εχεις μόνο στερεο ήχο ή 5.1 κωδικοποιημενο την αποκωδικοποίηση του οποίου αναλαμβανει ο decoder των logi.αν θες πολυκαναλο ήχο σε παιχνίδια πρέπει να συνδεθουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ τα ηχεια σε setting 6 channel direct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazgul Μάϊος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Aυτό που λές δεν το είξερα και σε ευχαριστώ, αλα γιατί με την ίδια ακριβος σύνδεση στο xp μου εμφάνιζε κανονικά στο realtek manager και τα 5 υχεία και είχαν και dts ύχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Υπάρχουν κάρτες ήχου που αναγνωρίζουν αν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή σε κάθε έξοδο.Είναι θέμα οδηγών και Vista. Τα Vista διαφέρουν από τα XP στον τρόπο που αντιμετωπίζουν το hardware. Η μάρκα των ηχείων δεν παίζει κανένα ρόλο στα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Aυτό που λές δεν το είξερα και σε ευχαριστώ, αλα γιατί με την ίδια ακριβος σύνδεση στο xp μου εμφάνιζε κανονικά στο realtek manager και τα 5 υχεία και είχαν και dts ύχο?στο έβγαζε γιατι έχει ρυθμιστεί η καρτα σε 5.1 και dts. εφόσον ειναι συνδεδεμένη με οπτική δίνει ή στερεο ήχο ή 5,1 αποκωδικοποιημένο που ΔΕΝ υποστηρίζεται απο τα games Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 και εγώ το ιδιό πρόβλημα έχω με realtek και vista...Ενώ στα xp έχει ένδειξη για ηχεία και το τεστ ήχου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.